Atilla Taş’tan Cüneyt Özdemir’e sert yanıt!

Cüneyt Özdemir'in sözlerine, Atilla Taş'tan yanıt geldi.

Google Haberlere Abone ol
Atilla Taş’tan Cüneyt Özdemir’e sert yanıt!

Atilla Taş, "Ekrem İmamoğlu Atilla Taş'a bile röportaj verdi" diyen Cüneyt Özdemir'e sert bir yanıt verdi: "Sizin yapamadığınız gazeteciliği yaptığım için ben hapis yattım."



Cüneyt Özdemir, İstanbul Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu’nun kendisine röportaj vermemesiyle ilgili, “Atilla Taş’a bile röportaj verdi” diyerek sitemde bulunmuştu. Atilla Taş, söz konusu ifadelere sert yanıt verdi.



Twitter hesabından, “Aklın sıra ‘İmamoğlu Atilla Taş'a bile çıktı’ diyerek beni küçümsüyorsun. Sen Amerika'da mabadın korunaklı sus pusken ben Silivri'de volta atıyordum. Bir vakit internetten canlı yayın için ricalarını kırmadığımı da unutmuşsun Bay snoby Cücü” yazdı.



Özdemir'den Atilla Taş'a: "Sen yeter ki 'ham çökelek' söyleme"



Atilla Taş'ın Twitter'dan yaptığı paylaşıma yanıt veren Cüneyt Özdemir, şu ifadeleri kullandı:



"Sevgili Atilla kardeşim havadan nem kapıp yersiz yere ortalığı velveleye verip atarlanmalarının nedenini tahmin edebiliyorum, orantısız hakaret kelimelerini de bu ruh haline verip yine 'eyvallah' diyorum. Sen yeter ki 'ham çökelek' söyleme, onu artık kaldıramam bak!"



'Şeyma Subaşı okumak iyi gelmedi sana'



Cüneyt Özdemir'in bu paylaşımına Atilla Taş'tan bir yanıt daha geldi. Taş, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:



"Peki sevgili Cüneyt abicim. Sen de şu ego’nu biraz törpüle! İnsanları küçümseyerek büyüyemezsin. Şeyma Subaşı okumak iyi gelmedi sana.Kaldı ki ben artık Ham çökelek okumuyorum. Bedelini de ödedim şimdi Ham’lara ders veriyorum. Sevgiler"




Peki sevgili Cüneyt abicim. Sen de şu ego’nu biraz törpüle! İnsanları küçümseyerek büyüyemezsin. Şeyma Subaşı okumak iyi gelmedi sana.Kaldı ki ben artık Ham çökelek okumuyorum. Bedelini de ödedim şimdi Ham’lara ders veriyorum. Sevgiler https://t.co/OfONqvBWUf


— Atilla Taş (@AtillaTasNet) 8 Temmuz 2019



Acar Yutuubır @cuneytozdemir sana kendi mecrandan cevap verdim. 5 dakikanı almaz! “CÜNEYT ÖZDEMİR'E CEVABIMDIR!” https://t.co/Ox4O72FlkH


— Atilla Taş (@AtillaTasNet) 8 Temmuz 2019



.@cuneytozdemir Aklın sıra “İmamoğlu Atilla Taş’a bile çıktı” diyerek beni küçümsüyorsun. Sen Amerika’da mabadın korunaklı sus pusken ben Silivri’de volta atıyordum. Bi vakit internetten canlı yayın için ricalarını kırmadığımı da unutmuşsun Bay snoby Cücü.


— Atilla Taş (@AtillaTasNet) 8 Temmuz 2019
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin