Atilla Taş'dan sosyal medyayı sallayan anket! "Millet ittifakının Cumhurbaşkanı adayı olarak hangisini görmek istersiniz?" diye sordu 120 bin oy kullanıldı

Sanatçı, yazar, televizyoncu, sosyal medya fenomeni Atilla Taş, Twitter hesabından anket yaptı. Taş, takipçilerine, "Millet ittifakının Cumhurbaşkanı adayı olarak hangisini görmek istersiniz?" diye sordu 120 bin oy kullanıldı. Ankette, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş açık ara birinci çıktı. İşte Taş'ın yaptığı o anket...

Google Haberlere Abone ol
Atilla Taş'dan sosyal medyayı sallayan anket! "Millet ittifakının Cumhurbaşkanı adayı olarak hangisini görmek istersiniz?" diye sordu 120 bin oy kullanıldı

Sanatçı, yazar, televizyoncu Atilla Taş Twitter takipçi sayısı bakımından dikkat çekiyor. Taş, yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor.

 AKŞENER; BAŞBAKAN ADAYIYIM

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Halk TV'de, "Ben Cumhurbaşkanı adayı değil, Başbakanlığa adayım" sözlerinden sonra Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı daha da merak edilir oldu.

 MİLLET İTTİFAKI'NIN ADAYI KİM OLMALI?

Akşener'in açıklamasının ardından Taş, Twitter hesabından bomba bir ankete imza attı. Taş, "Millet ittifakının Cumhurbaşkanı adayı olarak hangisini görmek istersiniz?" diye sordu.

119 BİN 112 OY...

Taş'ın anketine 10 binlerce Twitter kullanıcısı katıldı. Toplamda 119 bin 112 kişi oy kullandı.

4 İSMİN ADAYLIĞINI SORDU

Taş'ın anketinde; Millet İttifakı'nın adayı olabilecek 4 isim yer aldı. Bu isimler; Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve adını Can Ataklı'nın gündeme getirdiği, Süleyman Demirel'in damadı olarak bilinen CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici yer aldı.

 AÇIK ARA BİRİNCİ; MANSUR YAVAŞ ÇIKTI

Anket sonucunda Mansur Yavaş yüzde 70,1 ile açık ara birinci çıkarken, Ekrem İmamoğlu yüzde 19, Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 7,9 ve İlhan Kesici yüzde 3 oranında oy aldı.

"İLHAN KESİCİ'NİN ORADA NE İŞİ VAR?"

Bir takipçisi Taş'a, "Kurban olduğum ilhan keseci nin orada ne işi var. Büyük şehirlerde il meclis çoğunlugu akp de Seçim kaybedildiğinde veya kazanıldığında ankara ve istanbul iki sehirden bir akp ye geçer akılcı olmak lazım meral hanım aday olup akp yollamak sonraki döneme mansur başkanla devam.." diye sordu. Taş da bu paylaşıma, "Adı geçtiği için yazdım." yanıtını verdi.

İşte o anket ve paylaşımlar:

Atilla Taş'dan sosyal medyayı sallayan anket! "Millet ittifakının Cumhurbaşkanı adayı olarak hangisini görmek istersiniz?" diye sordu 120 bin oy kullanıldı - Resim : 4

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin