Athena Gökhan Özoğuz, cumhurbaşkanı adayını açıkladı. Ekrem İmamoğlu mu Mansur Yavaş mı? Kemal Kılıçdaroğlu sorusuna flaş yanıt

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, aklındaki cumhurbaşkanı adayını ilk kez tv100’de anlattı. Özoğuz, Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili gelen adaylık sorusuna da yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol
Athena Gökhan Özoğuz, cumhurbaşkanı adayını açıkladı. Ekrem İmamoğlu mu Mansur Yavaş mı? Kemal Kılıçdaroğlu sorusuna flaş yanıt

Candaş Tolga Işık her hafta sanat, spor, siyaset dünyasının önemli isimleri ağırlamaya devam ediyor. tv100'ün ilgi ile takip edilen programı Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum programının bu haftaki konuğu Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz oldu. Athena Gökhan, Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtladı.

"Halkı için çok daha farklı şeyler düşünen bir cumhurbaşkanı hayal ediyoruz"

“Hayalindeki Cumhurbaşkanı nasıl?” sorusuna yanıt veren Özoğuz, “Özgürlükçü, halkının yaşam şekillerine inançlarına saygılı bir şekilde destekleyen, gençlere ve halkına olanaklar sağlayan; hak-hukuk-adalet konusunda tavan yapmış bir cumhurbaşkanı hayal ederdim. Aslında bunu herkes hayal ediyor. Biz daha konuyla alakalı daha uyumlu, destekli ve derinlikli düşünüp halkı için çok daha farklı şeyler düşünen bir cumhurbaşkanı hayal ediyoruz” dedi.

"Ekrem Bey ve Mansur Bey arasında gelip gidiyorum"

Işık’ın “Kemal Kılıçdaroğlu aday olsun mu?” sorusuna ise “Hayırlısı neyse o olsun” diyerek yanıt verdi.

Siyasette tabirlerin ifadelerin daha farklı olması gerektiğini düşündüğü belirten Özoğuz, “Daha çok Ekrem Bey (İmamoğlu) ile Mansur Bey (Yavaş) arasında gelip gidiyorum." şeklinde konuştu.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin