Atatürkçü Düşünce Derneği ve Aydınlık gazetesi birbirine girdi

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD), Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İlker Yücel'in kendilerine yönelttiği eleştirilere cevap verdi. ADD'den gazeteye sert bir yanıt geldi.

Google Haberlere Abone ol
Atatürkçü Düşünce Derneği ve Aydınlık gazetesi birbirine girdi

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD), Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İlker Yücel'in kendilerine yönelttiği eleştirilere cevap verdi. ADD'den yapılan sert açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ’NE DİL UZATMAK, AYAR VERMEK KİMSENİN HADDİ DEĞİLDİR…

Önceki gün Konak Şube Başkanımızın açıklamasını çarpıtarak yayınlayan Aydınlık Gazetesi’nin Genel Yayın Yönetmeni İlker YÜCEL, twitter hesabından Derneğimizi TBMM Başkanı’nın çağrısına sessiz kaldığı gerekçesiyle, suçlamış, siyasi iktidarın yandaşı olmayan Biz Atatürkçüleri adeta hain olarak ilan etmiş; bölücü ve gerici terör örgütleriyle ADD’nin adını bir arada anma hadsizliğini göstermiştir.

Atatürkçü Düşünce Derneği’nin; 100. yılında Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutlamak için hiçbir çağrıya ihtiyacı yoktur. Gazi Meclisin ve Cumhuriyetimizin kuruluş felsefesi, Derneğimizin varlık nedenidir. Kimin çağrısına nasıl yanıt vereceğine Atatürkçü Düşünce Derneği’nin yetkili kurulları karar verir.

Tam Bağımsızlıkçı, anti emperyalist, anti kapitalist; halkçı, devletçi, milliyetçi, laik, sosyal ve üniter devlet yapımızı korumak ve sömürgecilerin planlarını bir kez daha bozarak Atatürk Türkiyesini yeniden inşa etmek için çıktığımız bu yolda; dost – düşman herkes bilsin ki ölmek var dönmek yok… Hele hele siyasi iktidar yandaşlığı hiç yok… bu heveste olanlara kapılarımız kapalıdır ve asla açılmayacaktır…

Biz görevimizi, Kurtarıcımız ve Kurucumuz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ten ve Kurucu Kadrolarımızdan aldık. Canımız pahasına görev anlayışımızı sürdüreceğiz. Herkes bilmelidir ki; Atatürkçü Düşünce Derneği’nin tüm kurulları, her üyesi görevinin başındadır. Hiç kimse, hiçbir güç Derneğimizi çizgisinden ve kuruluş amaçlarından koparamayacaktır.

ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ
GENEL MERKEZ YÖNETİM KURULU"

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin