Atatürk posteri gören sunucu deliye döndü

Beyaz TV sunucusu eylemde kullanılan Atatürk posterlerini görünce deliye döndü.

Google Haberlere Abone ol
Atatürk posteri gören sunucu deliye döndü

Ankara metrosunda Suriye Halkıyla Dayanışma Platformu tarafından düzenlenen fotoğraf sergisini basan bir grup TGB'nin ellerinde Atatürk posterleri olması Beyaz TV Spikeri Tahir Sarıkaya'yı fena kızdırdı. TGB'ye sert tepki gösteren Sarıkaya, 'Atatürk posterlerini lüzumsuz yerlere götürmeyin ' diye çıkıştı. 



Suriye Halkıyla Dayanışma Platformu tarafından Suriye'de yaşananları kamuoyuna aktarmak için Ankara Metrosu'nda başlatılan sergi, Türkiye Gençlik Birliği'ne (TGB)'ne bağlı bir grup tarafından basılıp, sergideki fotoğraflar yerlere savuruldu. 



Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Uyan Türkiyem programının sunucusu Tahir Sarıkaya, bu habere tepki gösterdi. 



Bu olayı 'sergiyi basmak ' olarak nitelendiren Sarıkaya, 'Etrafta bir tane polis yok. Burası başkent, Ankara'nın göbeği. TGB'ye bağlı grup Amerikayı protesto etmek için sergiyi bastı. Kardeşim Amerikayı protesto edebilirsiniz de, Atatürk posterleri neden var? Atatürk'ü böyle lüzumsuz yerlere götürmeyin. Varsa bir eyleminiz, varsa bir şikayetiniz demokratik yollarla eyleminizi yapabilirsiniz. Ama her canı sıkılan Atatürk posterlerini alıyor, eylem gerçekleştiriyor. Atatürk sizin Atatürk'ünüz de bizim değil mi? ' şeklinde konuştu. 



'EYLEMLERİ BİTİNCE ATATÜRK POSTERLERİNİ ATIYORLAR ' 



Sarıkaya TGB'ye seslenerek, 'Haklarınızı savunun. Biz sizin eylemlerinize bu ekranda yer veriyoruz. Ama siz Atatürk posterlerini alınca sizler Atatürkçü oluyorsunuz, bizler olmuyoruz. Samimi söylüyorum; o Atatürk posterlerini eylem bittikten sonra atıyorsunuz. İnternete girin arama motolarına bakın, Atatürk posterleri yerlerde sürünüyor .Acaba Atatürk yaşasa buna ne derdi ' dedi. 



Tahir Sarıkaya, 'Eylemlerinize Atatürk posterlerini almayın kardeşim. Ben birey olarak rahatsız oluyorum. Atatürk'ü böyle kullanmaya kimsenin hakkı yok ' ifadelerini kullandı. İşte, sunucunun olay karşısındaki yorumları:




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin