Atalay Filiz ile selfie çeken sivil polisin görüntüsü sosyal medya gündeminde!

Sosyal medya, İzmir'de yakalanan seri katil olarak bilinen Atalay Filiz ile fotoğraf çeken o polisi konuşuyor.

Google Haberlere Abone ol
Atalay Filiz ile selfie çeken sivil polisin görüntüsü sosyal medya gündeminde!

Habertürk'te yer alan habere göre, İzmir'de yakalanan seri katil olarak bilinen Atalay Filiz'in gözaltındayken sivil polisle çekilen selfie görüntüsü sosyal medyada yayınlandı.



3 kişinin katil zanlısı olarak aranan ve bugün yakalanan Atalay Filiz'i gözaltına alan polislerin, Filiz'le selfie çektiği ortaya çıktı. Selfie çekilme anı bir başka polis tarafından video alındı.



Selfie çekilirken çekilen video sosyal medyada paylaşıldı. Videodaki görünülerde bir polis, Filiz'e önce 'gel selfie çekilelim' diyor. Elleri arkadan kelepçeli olan Filiz de 'tamam abi' diyerek polis memuruna yanaşıyor. ' Selfie çeken polis memuru "Seni tebrik ediyorum. 3 sene kaçmayı başardın ya bu memlekette. Sana ne diyeceğimi bilmiyorum artık." diyor.



Görüntünün İzmir Emniyet Müdürlüğü'nün Bozyaka'daki binasında çekildiği ve selfie çeken polis memurunun da İzmir Emniyet Müdürlüğü'nde görevli olduğu öğrenildi.



Polisin 3 cinayetin zanlısı Atalay Filiz ile selfie çektirmesi sosyal medyada büyük tepki görürken, akla Ogün Samast ile çekilen fotoğraf geldi. Hrant Dink'i öldüren Ogün Samast'ı yakalayan jandarma da Samast ile birlikte fotoğraf çektirmişti.





 



(function () {
var tpl = document.createElement("script");
tpl.type = "text/javascript";
tpl.async = true;
tpl.src = ("https:" == document.location.protocol ? "https://" : "http://") + "http://cdn.tooplay.com/embed.js" + "?ts=" + new Date().getTime() + "&embed=1465744372799&embed_base_url=http%3A//www.haberturk.com/gundem/haber/1252827-atalay-filiz-ile-selfie-ceken-sivil-polisin-goruntusu-sosyal-medyada&embed_base_site=287&skin=default";
var s = document.getElementsByTagName("script")[0];
s.parentNode.insertBefore(tpl, s);
})();



Sıradaki Haber İçin Sürükleyin