ATA İttifakı seçim otobüsüne saldırı. Sinan Oğan görüntüleri paylaştı

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan dün bir paylaşım yaparak seçim otobüslerine yönelik Silvan'da bir saldırı gerçekleştirildiğini duyurmuştu. Oğan, bugün de saldırıyla ilgili tutanak ve videoları paylaştı.

Google Haberlere Abone ol
ATA İttifakı seçim otobüsüne saldırı. Sinan Oğan görüntüleri paylaştı

Dün Erzurum'da yaşanan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun mitinginde yapılan taşlı saldırıyla ilgili tartıymalar sürerken ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan da dün bir tweet atarak seçim otobüsüne yönelik Silvan'da HDP'lilerin saldırısına uğradığını açıklamıştı.

Sosyal medyadan bir duyuru yapan Sinan Oğan şu ifadeleri kullanmıştı:

Bugün Van’da seçim çalışmalarını tamamlayıp akşam üzeri Adıyaman’a geçmek için yola çıkan seçim otobüsümüz Silvan’da HDP’liler tarafından saldırıya uğradı. Normal şartlarda son dakika karar değiştirip uçak ile Ankara’ya dönmeseydik saldırıya uğrayan konvoyda biz de olacaktık.

Çok şükür can kaybı ve yaralanan yok ama seçim otobüsümüz bir miktar hasar aldı. Otobüsümüzü durdurmaya çalıştılar ancak aracımız durmayarak kurulan saldırı barikatını yarıp geçti.

Otobüsü Jandarma bölgesine çektik. Konvoy’da benim olduğumu zannedip saldırıldığını düşünüyoruz. Ortam gerilmesin diye aslında bu saldırıyı duyurmayacaktım. Ancak bir kısmı anonim ve trol hesaplardan bir kesim Erzurum’daki provokatif eylem üzerinden bizi yargılamaya çalışıyor ve akıllarınca “çekil baskısı yaratmak istiyorlar” Sevgili Kemal Kılıçdaroğlu destekçileri madem öyle hadi buyurun Kemal beyi desteklediklerini açıklayan HDP’yi de kınayın, bu saldırıyı da kınayın, bu saldırı sonrası tepkinizi sizi destekleyen HDP’ye de gösterin!

ATA İttifakı seçim otobüsüne saldırı. Sinan Oğan görüntüleri paylaştı

Bugün de bir paylaşım yaptı

Sinan Oğan bugün de bir paylaşım yaparak saldırıya yönelik görüntüleri yayınladı.

Oğan, "Seçim otobüsümüze yönelik Silvan’da yapılan saldırının tutanak ve videolarını istemiştiniz. Biz Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti ziyaretimiz sırasında düzenleyeceğimiz basın toplantısında açıklamak için bekledik. Buyurun saldırının tutanak ve videolarının bir kısmı. Şimdi kınama yapabilirsiniz!" dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin