Ata Demirer'den yıllar sonra gelen şaşırtan Avrupa Yakası itirafı

Yayınlandığı döneme damga vuran, Türk dizi tarihinin en sevilen yapımlarından olan Avrupa Yakası'nda Volkan Sütçüoğlu karakterine hayat veren Ata Demirer'den yıllar sonra itiraf geldi. Demirer'in sözleri şaşırttı.

Google Haberlere Abone ol
Ata Demirer'den yıllar sonra gelen şaşırtan Avrupa Yakası itirafı

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran, tekrarları defalarca kez izlenen Avrupa Yakası büyük bir hayran kitlesine ulaşmıştı. Bloomberg HT'de yayınlanan 'Fatih Altaylı ile Bire Bir' programına konuk olan Ata Demirer, anlattıklarıyla şaşırttı. 

Programın ilk bölümünde Ata Demirer, yeni filmi 'Bursa Bülbül'ü ve müzik serüveniyle ilgili açıklamalarda bulundu. Demirer şunları söyledi: Aslında şarkıcı olmaya niyetim vardı. Babam teyip getirmişti Kıbrıs'tan. Dönemin şarkılarına eşlik etmeye başlamıştım. Küçük Emrah da meşhur olmuştu, 'onun gibi meşhur olacağım' dedim.

Ata Demirer'den yıllar sonra gelen şaşırtan Avrupa Yakası itirafı

15 - 16 yaşlarında düğünlerde org çalmaya başladım. 'Bursa Bülbül'ündeki hikâye, şarkıcı olmak isteyen küçük Ata'nın hikâyesi. Hikâyeyi kurgulayarak benden 20 - 25 büyük birinin hikâyesine çevirdim. Filmdeki ailenin babası gerçekte de vardı. Şeraffettin hocam müzisyen... Beni konservatuara o hazırladı. İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Şan Bölümü'nü kazanamadım ama Temel Bilimler Bölümü'nü kazandım.

Bir döneme damgasını vuran 'Avrupa Yakası' hakkında da konuşan Ata Demirer, diziye katılma hikâyesinden de bahsetti. Demirer, "O zamanlar televizyonda Gülse Birsel 'g.a.g'ı yapıyordu, ben de Korsan TV'yi. Birbirimizi izliyormuşuz. Mail attım Gülse'ye. 'Sizi çok beğeniyorum, tebrik ederim' diye. O da teşekkür etti. Aradan 3 - 5 ay geçti Sinan Çetin aradı. "Gülse Birsel bir şey yazdı, seni düşünüyor gel bir konuşalım" dedi. Benim o kibarlığım, jest böyle bir karşılık buldu. 'Avrupa Yakası' hikâyemiz böyle başladı" ifadelerini kullandı.

Ata Demirer'den yıllar sonra gelen şaşırtan Avrupa Yakası itirafı - Resim : 2

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin