Astrolojiye bakarak aldatıldığını iddia etmişti... Ünlü çiftin çekişmeli boşanma davasında flaş gelişme

Bir dönem Fenerbahçe, Trabzonspor ve Bursaspor gibi takımlarda top koşturan eski futbolcu Özer Hurmacı, eşi Mihriban Hurmacı ile altı yıllık evliliğini noktalama aşamasındaydı. Çiftin çekişmeli boşanma davası devam ederken Mihriban Hurmacı, eşine bir de ihtiyati tedbir davası açmıştı.

Google Haberlere Abone ol
Astrolojiye bakarak aldatıldığını iddia etmişti... Ünlü çiftin çekişmeli boşanma davasında flaş gelişme

Bir dönem Fenerbahçe, Trabzonspor ve Bursaspor gibi takımlarda top koşturan eski futbolcu Özer Hurmacı ve eşi Mihriban Hurmacı çifti. boşanma davasından vazgeçti.

Bir dönem Fenerbahçe, Trabzonspor ve Bursaspor gibi takımlarda top koşturan eski futbolcu Özer Hurmacı, eşi Mihriban Hurmacı ile altı yıllık evliliğini noktalama aşamasındaydı. Çiftin çekişmeli boşanma davası devam ederken Mihriban Hurmacı, eşine bir de ihtiyati tedbir davası açmıştı.

Özer Hurmacı, altı yıllık eşi, üç çocuğunun annesi Mihriban Hurmacı’ya evlilik birliğinin temelinden sarsılması nedeniyle ‘çekişmeli’ olarak boşanma davası açmıştı. Özer Hurmacı, eşinin sürekli astroloji ile ilgilendiğini, çocuklarını da ihmal ettiğini öne sürmüştü.

Dilekçede, “Sürekli astroloji ile ilgilenen Mihriban Hurmacı, astroloji haritalarına bakarak eşi Özer Hurmacı üzerinde, ‘Sen, beni aldatıyorsun’ diye baskı kurmaktadır. Bu durum Özer Hurmacı için evliliği çekilmez hale getirmiştir” denmişti.

Özer Hurmacı’ya karşı boşanma davası açan Mihriban Hurmacı ise kendisine iftira atıldığını belirterek, 30 milyon TL tazminat ile kendisi ve çocukları için toplam 75 bin TL nafaka istemişti.

Yaşanan tüm bu gelişmelerin ardından ikiliden sürpriz bir hamle geldi. Geçtiğimiz haftalarda bir araya gelen çift, objektif karşısına geçerek barıştıklarını duyurmuştu.

'Gözü olanın gözü çıksın'

İkiliden Mihriban Hurmacı, eşiyle verdiği pozu Instagram hesabından, "Mutluluğumuzda gözü olanın gözü çıksın. Seni seviyorum" notuyla paylaşmıştı.

Mahkemeye başvurarak karşılıklı açtıkları Boşanma davalarından ve katılma alacağı davasından vazgeçtiklerine dair bir dilekçe sundu. Feragat dilekçesini inceleyen mahkeme, çiftin boşanma davasını reddetti. (Hürriyet)

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin