Astrolojide Yeni Ay dönemi başladı. Aman dikkat. Astrolog Fatma Gül Çamur 26 Eylül-2 Ekim haftası burç yorumlarını paylaştı. Terazi burcundaki yeni ayda neler olacak?

Astrolog Fatma Gül Çamur, 26 Eylül-2 Ekim haftası burç yorumlarını paylaştı. "Haftaya Terazi burcunun 2 derecesinde gerçekleşen bir yeniay ile başlıyoruz." diyen Çamur, yeniayların başlatma enerjileri barındırdığını fakat buna dikkat edilmesi gerektiğini söyledi. Çamur, "bu başlangıçlar güllük gülistanlık başlangıçlar olmayabilir hatta çoğumuz için hayal kırıklıklarıyla sonlanan ilişkileri bile gösterebilir" ifadesini kullandı. İşte bu haftaki burç yorumları...

Google Haberlere Abone ol
Astrolojide Yeni Ay dönemi başladı. Aman dikkat. Astrolog Fatma Gül Çamur 26 Eylül-2 Ekim haftası burç yorumlarını paylaştı. Terazi burcundaki yeni ayda neler olacak?

26 EYLÜL- 2 EKİM HAFTASI ASTROLOJİK ANALİZİ

Haftaya Terazi burcunun 2 derecesinde gerçekleşen bir yeniay ile başlıyoruz. Yeniaylar her zaman söylediğimiz gibi başlatma enerjileri barındırır. Terazi burcu da ilişkilerle ilgili olduğu için hayatımızda her türlü ilişki ve ortaklık için yeni başlangıçlar yapacağımızı söyleyebiliriz.

Fakat bu başlangıçlar güllük gülistanlık başlangıçlar olmayabilir hatta çoğumuz için hayal kırınlıklarıyla sonlanan ilişkileri bile gösterebilir. Yeniay yükseleni yengeç ve tam karşısında, ilişkiler alanında Plüto var. Bu gösterge ilişkilerde yıkım, dönüşüm, bitişleri anlattığı gibi ilişkisi olmayanlar için bu durumun biteceğini ve yeni başlangıçların olabileceğini de gösterebilir.

Yeniaya Jüpiter karşıtlık yapıyor. Bu bize her türlü olumsuzluğa karşı iyimser bir bakış açısı getirebilir. Fakat yeniay çok fazla hayal kırıklığı enerjisi barındırdığı için kendimizi kandırma yöneliminde olabiliriz. İlişkiler ve parasal konularla ilgili çok fazla hayal kırıklığı, aldatılma, dolandırılma potansiyellerini artırabilir.

Söylenen sözlere, sizin için yapılan yapılan jestlere, maddi manevi her türlü tavize karşı dikkatli olmak gerekir. Günün sonunda destekleyici enerjilerle birlikte iç muhasebemizi iyi yaparak en az hasarla kendimizi olumsuzlukların içinden çıkartabileceğimizin haberi de yeniay harftasında mevcut.

Koç ve Yükselen Koçlar: Terazi burcundaki yeni ay ile beraber ilişki ve ortaklıklarınızla ilgili yeni başlangıçlar, atılımlar yaşayabilirsiniz. İlişkisi olmayanlar yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz fakat hayal kırıklığı yaşamamak adına karşınızdaki kişiyi iyice araştırıp kararınızı verin

Boğa ve Yükselen Boğalar: Terazi burcundaki yeni ay ile beraber iş ve sağlık alanınızla ilgili yenilikler olacak. Önemli iş görüşmeleri yapabilir, mevcut işinizle ilgili yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili olarak böbreklerinize önem gösterin. Taş, kum dökme, idrar yolu enfeksiyonu gibi durumlarla karşılaşmamak için bol su için.

İkizler ve Yükselen İkizler: Terazi burcundaki yeni ay ile beraber aşk hayatınıza hareket geliyor. Birden fazla seçenek arasında karar vermek zorunda olabilirsiniz. Mevcut aşk hayatınızla ilgili planlarınız istediğiniz gibi gitmeyebilir. Hayal kırıklığı yaşamak yerine esnek davranarak kendinizi her şekilde motive edecek başka bir seçenek çıkartabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Terazi burcundaki yeni ay ile beraber ev, aile, konularında etkiler alıyorsunuz. Aile arasında arada kaldığınız konular yaşayabilirsiniz. Dengeyi ve huzuru sağlayacak kişi siz olduğunuz için üzerinizde baskı hissedebilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan: Terazi burcundaki yeni ay ile beraber kardeşler, yakın akrabalar, seyahatler ve iletişim alanında etki alıyorsunuz. Seyahatlere çıkabilir, yolculuklarda yeni insanlarla tanışabilir, kardeşler arasında uzlaşmacı görevler görebilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak: Terazi burcundaki yeni ay ile beraber parasal konularla ilgili yenilikler yaşıyorsunuz. Yeni birikim ve yatırımlar yapabilirsiniz. Yatırım yapacağınız yerleri iyice araştırarak işlemlerinizi yapmanız iyi olacaktır.  

Terazi ve Yükselen Terazi: Sizin burcunda olacak yeni ay ile beraber hayatınızdaki sizin iç dengenizi bozan kişiler, olaylarla ilgili kararlar alma ve kontrolü ele geçirme şansınız olacak. Yeni bir imaja sahip olabilir, dış görünüşünüzde değişikler yapmak isteyebilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep: Terazi burcundaki yeni ay ile beraber spiritüel, psikolojik konularla ilgili danışmanlıklar alabilirsiniz. Kendi iç dünyanıza iyi gelecek yoga, meditasyon, dua gibi aktiviteler yapabilirsiniz. Sizinle ilgili yapılan dedikodular da kulağınıza gelebilir.

Yay ve Yükselen Yay: Terazi burcundaki yeni ay ile beraber yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Bu arkadaşlıklar sosyal medya üzerinden olabilir. Kafanızdaki hedefler kısa vadedeki hedefler için girişimde bulunabilir ya da önünüze çıkan fırsatları iyi bir muhakeme yaptıktan sonra değerlendirebilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Terazi burcundaki yeni ay ile beraber kariyer alanınızla ilgili gelişmeler yaşıyorsunuz. İş değişikliği, terfi gibi konularla ilgili beklentiye girmeden önce olasılıkları iyice gözlemleyin aksi taktirde hayal kırıklığı ile sonuçlanan girişimleriniz olabilir.

Kova ve Yükselen Kova: Terazi burcundaki yeni ay ile beraber yurtdışı seyahatleri, eğitimler, gündeme gelebilir. Bu dönemde gördüğünüz rüyalar da önemli rüyalar olabilir, not almanızda fayda var. İnternet yoluyla dolandırılmalara karşı dikkatli olunuz.

Balık ve Yükselen Balık: Terazi burcundaki yeni ay ile beraber finansal kaynaklarınızla ilgili gündemler yaşayabilirsiniz. Kredi başvurusu, borç yapılandırması gibi işlemleriniz için gözünüzden kaçacak ayrıntılara karşı uzman danışmanlığında girişimlerde bulunun. Değişim- dönüşüm konularıyla ilgili de yeniay sizi destekliyor olacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin