Astrolojide tutulma haftasına giriyoruz! 25 Ekim salı günün yaşanacak tutulma bu burçlara para getirecek. Astrolog Fatma Gül Çamur 24 - 30 Ekim haftası burç yorumlarını paylaştı.

Astrolog Fatma Gül Çamur, 24-30 Ekim haftası burç yorumlarını paylaştı. 25 Ekim Salı günü yaşanacak güneş tutulması bazı burçları parasal yönden mutlu edecek. Paranın yanı sıra annelik yaşamak isteyen burçlar için bu tutulma etkili olacak. İşte bu hafta kesesi dolacak burçlar...

Google Haberlere Abone ol
Astrolojide tutulma haftasına giriyoruz! 25 Ekim salı günün yaşanacak tutulma bu burçlara para getirecek. Astrolog Fatma Gül Çamur 24 - 30 Ekim haftası burç yorumlarını paylaştı.

Tutulma haftasından herkese merhaba.

25 Ekim Salı günü akrep burcunun 2 derecesinde güney bendinde Venüsyen bir Güneş tutulması yaşayacağız. Tutulmalar hayatımızdaki kadersel etkileri aktif ederler. Bu tutulma da hem bireysel hem de küresel olarak kadersel başlangıçları çalıştıracaktır.

Tutulma ülkemizden izlenebilecek fakat hem Venüsyen hem de parçalı bir tutulma olduğu için çok sert etkiler beklemiyoruz. Sabit bir burçta olduğu için hafif yer sarsıntısı haberleri alabiliriz sadece.

Tutulmanın yükseleni oğlak burcu ve oğlak burcunun yöneticisi Satürn retrodan çıkmak üzere. İlişkiler, kariyer hayatımız, kendimiz ve başkaları için olan sorumluluklarımızı yapıp yapmadığımıza dair sınavlara tabi olabiliriz.

İlişkiler her zamanki gibi yine ön planda olacak. Fakat bu sefer maddi sorumluluklarımızla ilgili birtakım girişimler yapmamız gereken etkiler alıyoruz. Maddi sorumluluğunu bilmeyen kişiler ilişkilerdeki yerlerini de sorgulamalılar. Çünkü akrep enerjisiyle hayatınızdaki kişi acımadan sizi hayatından çıkartabilir.

Parasal durumumuzla ilgili kendimizi güvensiz hissedebiliriz, gelir kaynaklarımızın tükeneceği düşüncesine kapılabiliriz. Fakat bu düşüncenin korkudan kaynaklı olduğunu bilmenizde fayda var. Her ne kadar şartlar önümüzü göremediğimiz bir konumda olduğumuzu hissettirse de parasal kaynaklarımızın akmaya devam edeceğini bilmemiz gerekir.

Koç ve Yükselen Koçlar: Akrep burcundaki Güneş tutulması ile beraber finans konularınız, başkalarının kaynaklarından edindiğiniz kazanımlarla ilgili bir hakediş ve iyileşme yaşayacaksınız. Eşinizin gelirinde bir artış söz konusu olabilir.

Boğa ve Yükselen Boğalar: Akrep burcundaki Güneş tutulması ile beraber ilişki alanınızla ilgili kadersel bir dönemece giriyorsunuz. Çözüm bulamadığınız konularınız sizin adınıza çözüme kavuşacak. İlişkisi olmayanlar kadersel karşılaşmalar yaşayabilir.

İkizler ve Yükselen İkizler: Akrep burcundaki Güneş tutulması ile beraber iş hayatınızda ve günlük rutinlerinizde kararlı bir değişiklik yaşayabilirsiniz. Hiç aklınızda yokken evcil hayvan sahiplenmeye karar verebilirsiniz. Sağlık sorunları yaşayanlar için iyileştirici etkiler barındırıyor olacak bu tutulma.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Akrep burcundaki Güneş tutulması ile beraber tutkulu ve duygularınızın yoğun olduğu bir ilişkiye başlayabilirsiniz. İlişkisi olanlarınız için çocuk konuları gündeminize gelebilir. Borsa gibi yatırım alanlarına da yönelebilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan: Akrep burcundaki Güneş tutulması ile beraber aile ve ebeveynler ile ilgili konular gündeminize gelecek. Aile köklerinize inip geçmişinizle yüzleşme şansı yakalayabilirsiniz. Evlilik planı yapan yükselen aslanlar için de yeni bir yuva kurma etkileri aktif olacak.

Başak ve Yükselen Başak: Akrep burcundaki Güneş tutulması ile beraber kardeşleriniz, yakın çevreniz ile ilgili kadersel konular karşınıza çıkacaktır. Kardeşlerinizin sorunlarına çözüm bulan konumda olabilirsiniz. Bol seyahat gerektiren yeni anlaşmalara imza atabilir, yeni eğitimlere katılma fırsatları yakalayabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi: Akrep burcundaki Güneş tutulması ile beraber para kaynaklarınız, taşınmaz mal varlıklarınızla ilgili gelişmeler sizi bekliyor. Miras yolu veya yaptığınız yatırımlar dolayısıyla gelir artışınız olabilir. Estetik bir operasyon geçirmek isteyenler için de olumlu etkiler barındırıyor bu tutulma.

Akrep ve Yükselen Akrep: Sizin burcunuzda gerçekleşecek olan Güneş tutulması hayatınızı olumlu anlamda değiştirecek fırsatlar önünüze çıkacak. Cazibeli, çekici ve güçlü bir görünüm elde edeceğiniz gibi iş, aile, ilişki gibi konularda da son derece olumlu etkiler alıyor olacaksınız.

Yay ve Yükselen Yay: Akrep burcundaki Güneş tutulması ile beraber ruhsal anlamda bir aydınlanma yaşayabilirsiniz. İçinize attığınız, sakladığınız konular ne ise hepsi tek tek şifa bulabilir ve kendi ruhsal sağlığınızı yeniden düzenleyebilirsiniz. Eşinizin sağlık ve iş konuları ile ilgili de olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Akrep burcundaki Güneş tutulması ile beraber iş kaynaklı yeni bir sosyal çevre edinebilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili yeni bir oluşuma gidebilir, yardım organizasyonlarını yönetebilirsiniz. İlişki hayatınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova: Akrep burcundaki Güneş tutulması ile beraber kariyer hayatınızda yeni bir dönem başlıyor olacak. Başkalarına danışmanlık yaparak, yatırımlarını yöneterek kendi kariyerinizi oluşturma kararı alabilirsiniz. Annelik yaşamak isteyenler için de bu tutulma kadersel etkiler barındırıyor olacak.

Balık ve Yükselen Balık: Akrep burcundaki Güneş tutulması ile beraber hukuksal konular, mahkeme ve yurtdışı bağlantılı işlerinizle ilgili olumlu başlangıçlar yapacaksınız. Yeni eğitimlere başlayabilir, sosyal medyada tanınır bir yüz haline gelebilirsiniz, işlerinizi büyütebilirsiniz.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin