Astrolog Öner Döşer'e göre yükselişte olan işler..

Dün gece Beste Kurtoğlu’nun canlı yayınına konuk olan Astroart astroloji okulu sahibi, Eğitmen ve Astrolog Öner Döşer pandemi döneminde yükselişte olan meslekleri yazdı.

Google Haberlere Abone ol
Astrolog Öner Döşer'e göre yükselişte olan işler..

Dün gece @kurtoglubeste instagram hesabında, Beste Kurtoğlu’nun canlı yayınına konuk olan Astroart astroloji okulu sahibi, Eğitmen ve Astrolog Öner Döşer çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. 2020 yılıyla kapitalizmin sonuna gelindiğini, ekonomik krizin henüz tam olarak başlamadığını, etkilerin önümüzdeki günlerde çok daha çarpıcı bir şekilde görüleceğini ayrıca 2023’e kadar tüm dünyada ekonomik krizin başgöstereceğini ifade etti.

Öner Döşer, bankacılık, ağır sanayi, metal sanayi gibi mesleklerin etkisinin azalacağını, e-ticaret,e-ticarete bağlı çalışan hukukçu, finansçıların tercih edileceğini, hukuki konulara fazlasıyla ihtiyaç duyulacağını, siber, banka güvenlik sistemleri, sosyal medyayla ilişkili mesleklerin, yazılımcıların, data-veri meslekleri ve veri tabanı yöneticiliğinin yükselişte olduğunu ifade etti. Tarım gıda sanayi, organik tarıma yatırımlar, tıbbi malzemelere yatırımlar önem arz edecek. Döşer'e göre online eğitim, online dergicilik, uzaktan enerji çalışmaları, emlakta online hizmet, sanal festivaller, sanal fuarlar, sanal marketler ön planda olacak.

"Bu sürece ayak uydurmak mühim.. henüz covid bitmedi" diyen Öner Döşer bitse de 4 ayaklı hayvanlardan gelecek salgınlar veya ayaklanma, isyan, eylem, savaş meseleleri sebebiyle yine bir müddet daha evlerde olma durumunu öngördüğünü ifade etti.

Beste Kurtoğlu

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin