Astrolog Fatmagül Çamur, 6-12 Şubat haftası burç yorumları. Bu hafta bazı burçların keyfi kaçacak. Bakın bu hafta burçları neler bekliyor...

Astrolog Fatmagül Çamur, 6-12 Şubat haftası burç yorumları analizini yayınladı. Çamur, "Dolunaya Uranüs sert açı yaparak eşlik ediyor. Uranüs’ün devrede olması değişimin, konforun, düzenin kaçınılmaz olarak bozulacağını vurguluyor" dedi. Bu hafta bazı burçların keyfi kaçacak.

Google Haberlere Abone ol
Astrolog Fatmagül Çamur, 6-12 Şubat haftası burç yorumları. Bu hafta bazı burçların keyfi kaçacak. Bakın bu hafta burçları neler bekliyor...

Aslan burcunun 16 derecesinde bir dolunayımız var. Aslan burcunun teması olan görünür olmak, sahne, sahne sanatçıları, tiyatrolar, çocuklar, sanat dünyası gibi konularla ilgili olaylar daha görünür olacaktır. Bireysel olarak daha cesaretle, özgüvenle, kendimizden emin olacağımız adımlar atma anlamında bu dolunay bizlere gerekli desteği verecektir.

Dolunay anında Başak burcu yükseliyor. Neptün’ün yükselene ve yükselen yöneticisine yaptığı açı ilişkilerle ilgili kafamızda oturtamadığımız, netleştiremediğimiz, kararsız kaldığımız konuları tekrar önümüze çıkartarak çözüme kavuşturmamıza yardımcı olacaktır. Bu süreçte kendimizi çıkmazda ya da kurban psikolojisi altında hissedebiliriz. Aslan enerjisi kendimizi çabuk toparlamamıza yardımcı olacaktır.

Dolunaya Uranüs sert açı yaparak eşlik ediyor. Uranüs’ün devrede olması değişimin, konforun, düzenin kaçınılmaz olarak bozulacağını vurguluyor. Değişime kapalı olmayıp olanı kabul etmeliyiz ve sürprizlere açık olmalıyız. Özellikle ilişkilerle ilgili hayat bize hiç beklemediğimiz yerlerden fırsatlar getirmeye devam edecek. Satürn’ün de Güneş ile olan beraberliği gelen değişimin kalıcı ve sağlam olduğunun da bir göstergesi.

Bütün bunların yanında borsa, kripto para gibi sanal piyasalarda hızlı iniş çıkışlar olabilir. Altın fiyatlarında değişimler yaşanabilir, yer sarsıntıları yaşanabilir. Sağlık olarak kalp çarpıntısı, sırt ağrıları gibi sorunlar yaşayabiliriz.

Koç ve Yükselen Koçlar: Aslan burcunda gerçekleşecek dolunay enerjisi ile birlikte kendinizi daha çok göz önünde olacağınız, ön olana çıkacağınız olay içinde bulabilirsiniz. Aşk hayatınızda ne istediğinizi bildiğiniz gerekirse rest çekebileceğiniz cesareti alacağınız bir dönem olacak sizin için. Sahnede olmaya hazır olun.

Boğa ve Yükselen Boğalar: Aslan burcunda gerçekleşecek dolunay enerjisi ile birlikte ev ve ailenizle ilgili konular gündeme gelecek. Özellikle aile büyüklerinizle ilgili konular açığa çıkacaktır. Aile sırları ortaya çıkabilir, köklerinizle ilgili yeni bilgiler edinebilirsiniz. Gayrimenkul konularıyla da ilgilenebilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler: Aslan burcunda gerçekleşecek dolunay enerjisi ile birlikte iletişim ve ulaşım alanlarınızdan etki alıyorsunuz. Beklemediğiniz görüşmeler, sürpriz seyahatler gündeminizde olabilir. Kardeşlerinizle aranızda gerilim yaşayabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Aslan burcunda gerçekleşecek dolunay enerjisi ile birlikte parasal konularınız gündemde olacak. Altına yatırım yapmayı düşünebilirsiniz. Kendinizi daha özgüvenli hissedebilirsiniz. Saçlarınızla ilgili değişiklikler yapma kararı alabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan: Sizin burcunda gerçekleşecek dolunay enerjisi ile kendinizi daha cesur, özgüvenli hissedebilirsiniz. Yapmak istediğiniz atılımlar için cesaret toplayabilirsiniz. Özellikle ilişkiler konusunda daha korkusuz ve kendinizi ön plana koyacağınız bir dönem olacak. Kendinizi parlatmanın tam zamanı!

Başak ve Yükselen Başak: Aslan burcunda gerçekleşecek dolunay enerjisi ile birlikte kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Ruhsal ve duygusal iniş çıkışlarınız olabilir çünkü bilinçaltınızın açığa çıkarmak istediği konular olacaktır. Haberci rüyalar görebilirsiniz, mutlaka rüyalarınızı not ediniz.

Terazi ve Yükselen Terazi: Aslan burcunda gerçekleşecek dolunay enerjisi ile birlikte sosyal çevrenizde skandallara şahitlik edebilirsiniz. Bunun yanında kendi umutlarınız, hayalleriniz ve yapmak istediğiniz projelerle ilgili beklemediğiniz yerlerden destekler alabilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep: Aslan burcunda gerçekleşecek dolunay enerjisi ile birlikte kariyer hayatınızda kırılmalar yaşayabilirsiniz. Beklemediğiniz bir iş fırsatı önünüze çıkabilir ve iş hayatınız için önemli kararlar aldırabilir. İşten çıkma/çıkarılma gibi gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay: Aslan burcunda gerçekleşecek dolunay enerjisi ile birlikte yurtdışı seyahatleri, anlaşmalar, yurtdışı bağlantılı işler, mahkemeler ve eğitim gibi konularınız açığa çıkacak. Bu konularla ilgili şaşırtıcı gelişmeler yaşayabilirsiniz. İletişimsel konulara dikkat ediniz. Gerilim boyutuna gelecek iletişim sorunları yaşayabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Aslan burcunda gerçekleşecek dolunay enerjisi ile birlikte finansal kaynaklarınızla ilgili konular açığa çıkabilir. Altın alım-satımı yapabilir, birikimlerinizi bozdurarak farklı yatırım kaynakları arayabilirsiniz.  Ameliyat gibi sağlık gündemleriniz varsa bu dolunayda yapabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova: Aslan burcunda gerçekleşecek dolunay enerjisi ile birlikte ilişkilerinizle ilgili gelişmeler yaşayacaksınız. Var olan ilişkinizi aniden bitirme kararı alabilirsiniz. İlişkisi olmayanlar için yeni olasılıklar gündeme gelebilir.

Balık ve Yükselen Balık: Aslan burcunda gerçekleşecek dolunay enerjisi ile birlikte iş, sağlık, günlük rutinleriniz, evcil hayvanlarınız gibi konular gündeminizde olabilir. Evinizin daha gösterişli yapmak isteyebilirsiniz, çalışma alanınızda egonuza yenik düşüp kırıcı tavırlar edinebilirsiniz.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin