Astrolog Aycan Balan, bu haftaya dikkat çekmişti. Deprem, patlamalar, uçak kazaları, isyan ve ayaklanmalar, teknoloji ile ilgili olabilecek aksaklıkları gezegenler mi etkiliyor? İşte Balan'ın bu hafta için öngörüleri

Astrolog Aycan Balan, bu haftaya dikkat çekerek yazısında deprem, patlamalar, uçak kazaları, isyan ve ayaklanmalar, teknoloji ile ilgili olabilecek aksaklıkların yaşanabileceğini söyledi. Balan, haftanın en zor günü olarak ise salı gününü işaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Astrolog Aycan Balan, bu haftaya dikkat çekmişti. Deprem, patlamalar, uçak kazaları, isyan ve ayaklanmalar, teknoloji ile ilgili olabilecek aksaklıkları gezegenler mi etkiliyor? İşte Balan'ın bu hafta için öngörüleri

Dünya bugün Çin'deki uçak kazası ile sarsıldı. tv100.com astroloji yazarı Aycan Balan uçak kazasında önce yayınlanan yazısında bu tür olayların yaşanabileceğine dikkat çekmişti. Aycan Balan yazısında çok çarpıcı uyarılarda da bulundu. 

21-27 Mart Haftasında Gökyüzü Enerjisi

Herkese sağlıklı, mutlu ve güzel haberler alacağı bir hafta geçirmesini dilerim. Bu hafta gökyüzü astrolojik açıdan çok haraketli olacak ve sert etkileri çalıştıracak. Yaşam kaynağımız ve hayat enerjimiz olan Güneş, Koç burcuna geçecek ve 1 ay boyunca Koç burcunda kalacak. Uzun zamandır gezegenlerin neredeyse hepsi hava ve su elementindeki burçlarda toplanmışlardı. Bu durum bizlerde uzun süredir devam eden isteksizlik, yaşam enerjimizin düşük olması ve atalet halini çalıştırdı. Şimdi Koç burcuna geçmesi ile birlikte, yaşam enerjimiz biraz daha yükselecek, motivasyonumuz artacak ve üzerimizdeki atalet hali kalkacaktır. Bunun yanı sıra gökyüzünde bu hafta oldukça sert etkiler de mevcut olacak.

 

21 Mart Pazartesi günü, Merkür ve Jüpiter birlikte hareket ederek olumlu bir etkiyi çalıştıracaklar. Kendimizi daha mutlu ve daha iyimser hissederken, yardıma ihtiyacı olan insanlara elimizden geldiğince yardım etme ihtiyacımız da artacaktır. Fikirlerimizi hayata geçirme konusunda motivasyonumuz artarken, daha olumlu ve daha iyimser düşüneceğiz. Bu açı ile birlikte, özellikle küs olduğumuz insanlarla barışabilir, affetme meditasyonları ve şifa çalışmaları yapabiliriz. Aynı zamanda düşüncelerimizi hayatımıza çekebilme potansiyelimiz de oldukça yüksek olacaktır. Ticaret hayatı ve eğitim gibi konularda olumlu gelişmeler yaşanırken, ilham ve hayal gücümüzü kullanmamız gereken işlerde yaratıcılığımız da artacaktır fakat abartılı düşüncelerden uzak durmamız gerekecektir.

 HAFTANIN EN ZOR GÜNÜ

Haftanın en zor etkili günü ise, 22 Mart Salı günü olacaktır. Savaşın ve mücadelenin gezegeni olan Mars ile ani ve beklenmedik olayları getiren Uranüs arasında gergin bir açı meydana gelecek. Bu açı ile özellikle toplumsal bazda beklenmedik olaylara şahit olabiliriz. Rusya ve Ukrayna arasında devam eden savaşın daha da şiddetlenmesi ve beraberinde beklenmedik olayları da getirmesi gibi durumlar söz konusu olurken, aynı zamanda deprem, patlamalar, uçak kazaları, isyan ve ayaklanmalar, teknoloji ile ilgili olabilecek aksaklıklar yaşanabilir. Bireysel bazda ise, gerginlikler, ani ve beklenmedik tepkiler sonucunda doğabilecek negatif durumların yaşanması, ilişkilerde ani kopuşlar ve değişim ihtiyacımız fazlasıyla artabilir. Mümkün olduğu kadar sakin kalmaya özen göstermeli, ani ve fevri tavırlardan uzak durmaya dikkat etmeliyiz.

23 Mart Çarşamba günü, Neptün ve Merkür kavuşumu olacak. Bu kavuşum hem olumlu hem de olumsuz etkileri birlikte çalıştırmaya oldukça müsait bir açı kalıbıdır. Olumlu açıdan bakacak olursak, sanatsal yeteneklerimizin artması, ilham ve sezgi yolu ile gelen bilgiler, şifa çalışmaları yapmak, hayal gücümüzün artması hayalini kurduğumuz şeyleri hayata geçirme yolunda motivasyonumuzun artması şeklinde tezahür edebilir. Olumsuz açıdan bakacak olursak da karar vermede zorluk çekmek, dalgınlık sonucu ufak tefek kazalara açık olmak, zehirlenmeler, yanlış anlaşılmalar neticesinde yaşanacak negatif durumlar, aşırı hayalperest davranışlar sergilemek, hırsızlık ve dolandırıcılıkların artması, deniz ulaşımındaki aksaklıklar, hava muhalefetinde olabilecek değişimler, sis vb olaylar, ticaret hayatındaki aksaklıklar ve hayal kırıklığına uğramak gibi durumlar söz konusu olabilir.

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin