'Asrın maçı'nı Türkiye'de hangi kanal yayınlayacak?

Floyd Mayweather ile WBA Dünya Şampiyonu Manny Pacquiao'nun karşılaşmasını hangi kanal ekrana getirecek?

Google Haberlere Abone ol
'Asrın maçı'nı Türkiye'de hangi kanal yayınlayacak?

Amerika Birleşik Devlerin'in Las Vegas şehrinde gerçekleştirilecek olan 'asrın maçı' Kanaltürk'te ekranlara geliyor.



Toplam cirosu 400 Milyon dolara yükselen olay maçta WBC Yarı Orta Sıklet Şampiyonu Floyd Mayweather ile WBA Dünya Şampiyonu Manny Pacquiao karşı karşıya gelecek.



WBO Federasyonu da unvanı bu maça verince 3 unvan birden ortada olacak.



Amerikalı 'The Money(Para)' lakabıyla tanınan Mayweather'in 47 maçta 47 galibiyeti bulunuyor. Filipinli süperstar Pacman lakaplı Paqcuiao'nun ise 57 galibiyeti 5 yenilgisi var.



Biletleri satışa çıktıktan 60 saniye sonra tükenen maç için 16.500 kişi biletini aldı. Edinilen bilgilere göre bilet geliri 74 Milyon USD.



ABD'de öde izle, Türkiye'de ise açık kanaldan canlı yayın



ABD'de öde izle sistemi ile izlenebilecek karşılaşmayı TV'den takip etmek için ekran başına 99 USD ödemek gerekiyor. Dev maç Türkiye'de ise Kanaltürk'ten izlenebilecek. Boks tarihinin en büyük maçı olarak duyurulan mücadele Cumartesi'yi Pazar'a bağlayan gecenin sabahında 04.00'ten itibaren Kanaltürk'ten canlı olarak yayınlanacak.



Olimpiyatın kralı Lomachenko unvan koruma maçında



Las Vegas'ta MGM Grand Garden Arena'da yapılacak büyük boks şöleninde bir unvan maçı daha heyecanla bekleniyor. 2 kez olimpiyat şampiyonu olduktan sonra da daha 3. profesyonel maçında şampiyonluğa imza atan Ukraynalı Vasly Lomachenko ile Porto Rikolu Gamalier Rodriguez WBo Tüy Sıklet Unvan maçına çıkacak.



2 yenilgisiz boksör Jesse Hart vs Mike Jimenez karşılaşması da yayının içinde bulunan öenmli bir karşılaşma olarak dikkat çekiyor.



Bilgehan Demir'in anlatımı ve Koray Şarkaya'nın yorumlarıyla 'Asrın Maçı Floyd Mayweather vs Manny Pacquiao' 2 Mayıs Cumartesi gecesi saat 04.00'de Kanaltürk'ten canlı yayınla ekrana gelecek.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin