Aslıhan Karalar: Hedefim, uluslararası bir platformda rol almak

Son olarak atv ekranlarında izleyiciyle buluşan Kuruluş Osman dizisinde 'Burçin Hatun' karakterine hayat veren Aslıhan Karalar, Milliyet'ten Senem Aydın'ın sorularını yanıtladı.

Google Haberlere Abone ol
Aslıhan Karalar: Hedefim, uluslararası bir platformda rol almak

Best Model Of Turkey yarışmasında birinci seçildikten sonra 2017'de Paris'te Best Model Of World tacını giyen Aslıhan Karalar, Milliyet'ten Senem Aydın'ın sorularını yanıtladı.

Senem AYDIN / MİLLİYET

Aslıhan Karalar: Hedefim, uluslararası bir platformda rol almak

Tescilli güzel, "Tescilli olmak bence bir bütün; eğitimle, dış görünüşle, karakterle... Hepsi bir arada olmalı" diyor, bu sözlerinin hakkını da veriyor. Londra’da King’s College’ın Sosyal Bilimler ve İşletme Bölümü’nü bitiren Karalar, şimdi dijital NYU’da medya üzerine master yapıyor.

En son ‘Kuruluş Osman’da Burçin Hatun karakterinde izlediğimiz oyuncuya, “Şu sıralar neler yapıyorsun? Yeni projeler var mı?” diye sordum. “Yurt dışından film teklifi aldım, pandemi nedeniyle şimdilik bekliyoruz. Diziler için de görüşmelerim devam ediyor. Oyunculukta iyi bir yere gelip, uluslararası bir platformda rol almak istiyorum. İngilizce ve Fransızca'yı iyi konuştuğum için uluslararası projelere açığım" dedi.

Medya üzerine eğitim alan Aslıhan, ileride yapımcılığın da hayali olduğunu söyledi:

"Yapımcılığı deneyimlemek isterim. Oyunculuğu ve işin mutfağı öğrenip, pişmek önemli. Hayallerimden birisi de o.”

Güçlü kalabilen kazanıyor

Aslıhan da diğer Best Model’lar gibi “Güzel olduğu için ekranda” ön yargısıyla karşılaşmış: “Ben Best Model'dan önce de oyunculuk eğitimi alıyordum. Best Model'dan çıkan manken değil de oyuncu Aslıhan kimliğini oturtmak için bayağı uğraştım. Hâlâ da en iyisini yapabilmek için çaba sarf ediyorum. Kendiniz emek vermedikten sonra hiçbir şey şansla olmuyor. Çok zor bir sektör. Set koşulları koronavirüs sebebiyle zaten ayrı zor. Ama sektör gerçekten yorucu ve çok emek istiyor. İşini iyi yapan sonunda kazanıyor. İstanbul’a geldiğimden beri daha çok güçlendim diyebilirim. Dört yıl oldu. Ailemin desteği de benim için çok önemliydi.”

Röportajın tamamını okumak için TIKLAYIN

 

Senem Aydın kimdir?

Türk gazeteci ve köşe yazarı.

İstanbul'da doğan Senem Aydın, Kocaeli Üniversitesi'nde Gazetecilik Bölümü'nü bitirdikten sonra, Bahçeşehir Üniversitesi'nde Reklamcılık ve Marka İletişimi Yönetimi üzerine yüksek lisans yaptı.

Senem Aydın, öğrencilik yıllarında CNN Türk, Kanal D ve Radikal'de çalıştı. Radio Slow Time'da Akşamüstü Kahvesi adlı programı hazırlayıp sundu.

Halen Milliyet Cadde'de kültür sanat dünyasının önde gelen isimleriyle röportajlar ve editörlük yapıyor...

Ödülleri

MGD En İyi Röportaj Ödülü, 2016
MGD Yılın Röportajı Ödülü, 2019

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin