Aslıhan Güner ve Resul Dindar'dan sürpriz düet

Show TV'de yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde rol alan oyuncu Aslıhan Güner, Karadeniz müziği sanatçısı Resul Dindar ile stüdyoya girdi ve sevenlerine sürpriz yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Aslıhan Güner ve Resul Dindar'dan sürpriz düet

Oyuncu Aslıhan Güner ve Resul Dindar sürpriz bir düet için stüdyoya girdi. Başrolünde yer aldığı ‘Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ dizisinde seslendirdiği şarkılarla dikkat çeken Aslıhan Güner, Karadeniz müziği sanatçısı Resul Dindar ile sürpriz bir düet için önceki gün stüdyoya girdi.

Aslıhan Güner ve Resul Dindar'dan sürpriz düet

Güner ve Dindar, Show TV'de yayınlanan dizinin yeni bölümünde yer alacak parçayı seslendirmek için bir araya geldi. Aslıhan Güner, yeni bölümde Resul Dindar ile birlikte seslendirdikleri şarkı ile bu kez seyirciyi hüzünlendirecek. Duygusal bir şarkı seslendiren Güner ve Dindar kayıt sonrası hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

Aslıhan Güner ve Resul Dindar'dan sürpriz düet - Resim : 2

Aslıhan Güner ile birlikte çektirdikleri fotoğrafı instagram sayfasında paylaşan Resul Dindar, ünlü oyuncu için “Karakterin, sesin ve yeteneklerin ile tanışmak. Mükemmel bir şarkıya yakışmak. Kısacası, seni tanımak ve anlamak güzeldi Aslıhan Güner” yorumunda bulundu.

Aslıhan Güner ve Resul Dindar'dan sürpriz düet - Resim : 3

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin