Aslıhan Doğan Turan'dan Senem Aydın'a samimi açıklamalar: Arda ismimle seslenirse ‘Eyvah’ derim!

Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan Turan, Sabah TV’de Senem Aydın’ın sunduğu programda ilginç itiraflarda bulundu: “Arda bana hep ‘Karıcığım’ diye hitap eder. Ne zaman ‘Aslıhan’ diye mesaj gelirse ‘Eyvah’ derim... Arda, küslükleri uzatır, bu durum bazen 1-2 gün sürer. İnadı var. Ben güldürüyorum ama onu. Ben trip sevmem.”

Google Haberlere Abone ol
Aslıhan Doğan Turan'dan Senem Aydın'a samimi açıklamalar: Arda ismimle seslenirse ‘Eyvah’ derim!

Aslıhan Doğan Turan, Sabah TV'ye konuk oldu, Senem Aydın'ın sorularını yanıtladı. Eşi Arda Turan'ın futbola vedası sırasında gözyaşlarını tutamadığını söyleyen Doğan, evliliğinin çok iyi gittiğini de belirtti: "Çok hırlaştığımız da oldu. Ama tutkuyu hiç kaybetmedik"

Aslıhan Doğan Turan, Sabah TV'de Senem Aydın'ın sunduğu programa konuk oldu. Eşi Arda Turan'ın futbola vedası ve evliliğiyle ilgili konuştu.

Aslıhan Doğan, Arda'nın futbol yaşantısına nokta koyma kararı aldığı gün için, "Çok hırlaştığımız zamanlar da oldu. Duygusallığın en tepe noktasına ulaştık. Senelerini verdi bu mesleğe, çok büyük emekler, büyük başarılar, anılar var. Onun için yeni başlangıçlar olacak. Her zaman sporun, futbolun içinde kalmak istiyor" diye konuştu.

'SAYGIYI KORUMALIYIZ'

Eşine hâlâ çok aşık olduğunu da belirten Aslıhan Doğan, "Özellikle ilişkimizde saygıyı hep koruduk. Arda'ya hâlâ çok aşığım. Aşk olmadan evlilikler zor olur gibi geliyor. Biz ilk günkü gibi aşkı, tutkuyu hiç kaybetmedik" dedi.

Arda'nın çocuklarına çok düşkün ancak evhamlı olduğunu söyleyen Aslıhan Doğan, "Ben daha rahatım. Annelik çok büyük bir sorumluluk. Bence dünyada hissedilebilecek en güzel ve en özel duygulardan biri. Annelik bana çok şey kattı. Anne olmak, kalabalık aile olmak hep hayalini kurduğum bir şeydi" dedi.

Hayatının en güzel yıllarını yaşadığını söyleyen Aslıhan Doğan, "Evlendim, çocuklarım oldu. Yaşlanıyormuşum gibi hissetmiyorum. Hatta onlarla oyun oynarken daha çocuk olduğum zamanlar oluyor. Ailem bana gülüyor. İyi hissediyorum, yaş almakla ilgili bir sıkıntım yok" diye konuştu.

Röportajın tamamını izlemek için TIKLAYIN

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin