Aslı İnandık; Çok istedim ama yüksek lisansı kazanamadım

Başarılı oyunculuğu kadar sosyal medya hesabında paylaştığı eğlenceli videolarla da adından sıkça söz ettiren Aslı İnandık, Eskişehir Film Festivali'ndeydi. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü kazandığı Soluk filminin gösterimi sonrası söyleşiye katılan oyuncu, Anadolu Üniversitesi'nde okumanın hep hayali olduğunu, yüksek lisans için başvurduğunu ancak kazanamadığını, bu vesileyle kampüse gelmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Aslı İnandık; Çok istedim ama yüksek lisansı kazanamadım

GİZEM ERTÜRK / MEDYATAVA

Yıl boyunca birçok festivalden ödüller ve övgülerle ayrılan Özkan Yılmaz imzalı Soluk filmi, 21'inci Eskişehir Uluslararası Film Festivali'nde izleyicilerle buluştu. 

Gösterim sonrası filmin yönetmeni Özkan Yılmaz ve başrol oyuncuları Uğur Polat ve Aslı İnandık'ta söyleşi için hazır bulundu.

Aslı İnandık; Çok istedim ama yüksek lisansı kazanamadım

Başarılı oyunculuğu kadar sosyal medya hesabında paylaştığı eğlenceli videolarla da adından sıkça söz ettiren Aslı İnandık, Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü kazandığı Soluk filminin gösterimi sonrası burada okumanın hep hayali olduğunu, yüksek lisans için başvurduğunu ancak kazanamadığını, içinde bi ukde olarak kaldığını ama bu vesileyle kampüse gelmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

 21. Uluslararası Eskişehir Film Festivali  yerli ve yabancı filmlerin ekiplerinin söyleşileri, yılın önemli filmlerinin gösterimi ve çeşitli etkinlikler ile 11 Aralık'a kadar devam edecek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin