Aslı Enver'in yeni dizisinden ilk fragman!

'Bana Artık Hicran De' isimli dizinin ilk fragmanı yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol
Aslı Enver'in yeni dizisinden ilk fragman!

Kanal D'nin başrollerini Aslı Enver, Buğra Gülsoy, Alican Yücesoy, Şebnem Hassanisough, Tamer Levent, Nur Sürer, Zeyno Eracar, İncinur Daşdemir, Turgay Kantürk, Nadir Sarıbacak ve Elif Ceren Balıkçı’nın paylaştıkları, yapımını Süreç Film'in üstlendiği, yönetmenliğini Volkan Kocatürk'ün yaptığı, hikayesini Gülizar Irmak, senaryosunu da Coşkun Irmak-Gülizar Irmak'ın kaleme aldıkları, yeni ve iddialı dizilerinden 'Bana Artık Hicran De'nin fragmanı dün akşam (18 Ağustos Pazartesi) ilk kez yayınlandı.



Hayatın içinde sürüklenen bir kadının, çaresizlik ve isyan dolu yaşam öyküsünü konu alan 'Bana Artık Hicran De'nin konusu şöyle:



Hicran bütün insanlar arasında bir insan. Bütün kadınlar arasında bir kadın. Doğup büyüdüğü yuvada söz dinleyen bir çocuk. Sonra bir genç kız. Seven, aşık olan, kırılan bir yürek sonra da. Bütün anneler arasında bir anne. Sürüklenen bir hayatın içinde bir kadın. Bu hayat, günün birinde seçim yapmaya zorlar Hicran'ı. 'Ben senin annen değilim' der, kızına. 'Peki, sana ne diyeyim anne?' sorusuna yanıtı ise, çaresizlik ve isyan dolu bir fısıltıdır: 'Bana artık Hicran de...' 



'Bana Artık Hicran De' Eylül'de Kanal D'de ekrana gelecek. 



"Aslı Enver'in yeni dizisinden ilk fragman!" Galerisine Göz At



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin