Aslı Enver'i Murat Boz'la barışması bile kararından vazgeçirmedi

Murat Boz ile Aslı Enver'in ayrılığı yaklaşık 2 ay sürdü.

Google Haberlere Abone ol
Aslı Enver'i Murat Boz'la barışması bile kararından vazgeçirmedi

Murat Boz ile Aslı Enver'in ayrılığı yaklaşık 2 ay sürdü. Barışıp Bodrum'a giden çift, "Kardeşim Benim" filmindeki rol arkadaşları Burak Özçivit'in İstanbul'daki düğününe de beraber katılarak mutluluklarını gözler önüne serdi.



Önceki ay ayrılık konuları gündemdeyken "Kardeşim Benim" filminin ikincisinde oynamak istemediğini ileten Aslı Enver'in yaşanan barış sonrası kararından dönüp dönmeyeceği ise merak konusu oldu. Ancak geçen yıl önce "Öteki Taraf" isimli gerilim filmi ve ardından ara vermeden 16 bölüm "İstanbullu Gelin" dizisinde rol alan Aslı Enver, projede oynamama kararından vazgeçmedi.



Öte yandan Murat Boz'un yeni klibini "Yana Döne" şarkısına çekmesinin de tesadüf olmadığı öğrenildi. Yakışıklı popçu, arasının düzeldiği sevgilisinin en çok sevdiği şarkılarından biri olan "Yana Döne"ye özellikle barışma hediyesi olarak klip çekti. İkilinin arasında daha  önce bu konuda twitter'da yazışma da olmuş, yeni klibiyle ilgili anket yapan Murat Boz'a Aslı Enver "Yana Döne"ye klip çekmesini söylemişti.



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin