Aslı Enver'e 'Benim Adım Farah'tan ayrılmanın cezası ağır oldu

Aslı Enver, Berkin Gökbudak ile evlenmiş ve geçtiğimiz günlerde de anne olacağı haberleri ile gündeme gelmişti. Bu süreçte çalışmak istemeyen Aslı Enver, yeni sezonda rol alması beklenen Benim Adım Farah dizisinden ayrılık kararı aldı. Bu durum ünlü oyuncuya pahalıya patladı. İddiaya göre; Aslı Enver, Benim Adım Farah adlı projeden çekilme bedeli olarak yüklü miktarda bir tazminat ödeyecek.

Google Haberlere Abone ol
Aslı Enver'e 'Benim Adım Farah'tan ayrılmanın cezası ağır oldu

Aslı Enver iş insanı Berkin Gökbudak ile evlenmiş geçtiğimiz günlerde de anne olacağı haberleri ile gündeme gelmişti. Magazinden uzak kalmayı tercih eden ve hamilelik sürecinde ekranda olmamayı tercih eden Aslı Enver'in, bir süre boyunca ekranda olmayacağı öne sürülmüştü. Enver'in yeni sezonda "Benim Adım Farah" dizisinde rol alacağı biliniyordu. Anne olacak olmanın heyecanını yaşayan Enver'in Benim Adım Farah dizisinden ayrıldığı ortaya çıktı.

İddiaya göre Enver, haftalık dizi temposunda hamileliğini riske etmek istemedi.

DİZİYİ BIRAKMANIN CEZASI 15 BİN DOLAR

Ancak bu yaptığının bir cezası oldu. İddiaya göre; Enver, bölüm başına 150 bin dolar alacağı öne sürülen projesinden çekildiği için tamı tamına 15 bin dolar (280 Bin TL) tazminat ödeyecek.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin