Aslı Enver ve Kaan Urgancıoğlu yeni proje ile geliyor! Sen Yaşamana Bak filmi ne zaman yayınlanacak?

İki güçlü ismi buluşturan Netflix filmi Sen Yaşamana Bak’ın ilk fragmanı bugün yayınlandı. Filmin başrollerini Aslı Enver ve Kaan Urgancıoğlu paylaşıyor. İkilinin yanı sıra filmin kadrosunda Mert Ege Ak, Egi Şenler ve Birce İrem gibi oyuncular yer alıyor.

Google Haberlere Abone ol
Aslı Enver ve Kaan Urgancıoğlu yeni proje ile geliyor! Sen Yaşamana Bak filmi ne zaman yayınlanacak?

Güçlü kadrosu ve renkli senaryosuyla dikkatleri çekmeyi başaran filmin konusu, yayın tarihi şimdiden araştırılmaya başlandı. Sen Yaşamaya Bak filminde Melisa isimli (Aslı Enver) bekar bir anne, amansız bir hastalık yüzünden ömrünün son demlerini yaşarken fırtınalı bir aşk yaşayacağı ve çocuğunu emanet edebileceği bir adamı arıyor. Filmin senaristliğini Hakan Bonomo üstlendi. Sen Yaşamaya Baz filminin yönetmen koltuğunda ise Ketche lakaplı ünlü yönetmen Hakan Kırvavaç oturuyor.

Sen Yaşamaya Bak filmi 21 Mart Pazartesi günü Netflix'te yayınlanacak. Filmin yayın tarihi belli olunca hayranlarının en çok merak ettiği konu ikilinin uyumu oldu. Bazı magazin sitelerinde çift hakkında ‘Uyumlular mı?’ sorusunun sorulduğu anketler dahi yapılmaya başlandı bile. Çekimleri geçtiğimiz yaz yapılan Sen Yaşamaya Bak filminde ilk defa buluşan Aslı Enver ile Kaan Urgancıoğlu filmde iki sevgiliyi canlandıracak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin