Aslı Baykal'dan flaş açıklama. Ortalık karıştı! Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı: Bu ciddiyetsiz başkan muhatabım değil. Ben CHP seçmenini düşünüyorum

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal, kendisi için, "tek sözcük, ciddiye almıyoruz" diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, "benim muhatabım değildir" yanıtını verdi.

Google Haberlere Abone ol
Aslı Baykal'dan flaş açıklama. Ortalık karıştı! Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı: Bu ciddiyetsiz başkan muhatabım değil. Ben CHP seçmenini düşünüyorum

Aslı Baykal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve partili vekillerin, hükümetin istismar olayına yönelik sessizliğini protesto etmek için TBMM'den Adalet Bakanlığı'na yürümesini eleştirmişti.

"NE ÇOCUK UMRUNDA NE LAİKLİK"

Baykal, “Kemal Bey, milletle dalga geçiyor anladığım kadarıyla. Adalet Bakanlığı'na yürüyeceğine, masasında yanında oturan Temel Beye, bu vakfı savunma dese ya… Diyebilirse diyemez. Çünkü o vakfın oyunu Temel bey üzerinden alıp, Cumhurbaşkanı seçilmek istiyor. Ne çocuk umurunda, ne laiklik” demişti.

"CİDDİYE ALMIYORUZ"

Kılıçdaroğlu da, dün Aslı Baykal’ın eleştirilerine yönelik gazetecilerin sorularına,  “tek sözcük, ciddiye almıyoruz" diye yanıt vermişti.

"BENİM MUHATABIM DEĞİL"

Kılıçdaroğlu’na sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yanıt veren Aslı Baykal ise, “Kılıçdaroğlu’nun beni anlayabileceğine hiç ihtimal vermedim ki ondan ciddiyet bekleyeyim… Benim muhatabım değildir. Muhatabım partisi ve ülkesi, bu ciddiyetsiz genel başkan yüzünden tehlikeye atılan CHP seçmenidir” ifadelerini kullandı.

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendisiyle ilgili söylediği “Ciddiye almıyoruz” sözlerine “Beni anlayabileceğine hiç ihtimal vermedim” diye yanıt verdi.

Aslı Baykal’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

Aslı Baykal'dan flaş açıklama. Ortalık karıştı! Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı: Bu ciddiyetsiz başkan muhatabım değil. Ben CHP seçmenini düşünüyorum - Resim : 2

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin