Aslı Baykal'dan babası Deniz Baykal ve Kemal Kılıçdaroğlu görüşmesi için flaş açıklama: Hiçbir şekilde adım gündeme gelmemiştir

CHP eski lideri Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal, partiden olaylı şekilde ayrılmış ve bu ayrılıktan sonra genel başkan Kılıçdaroğlu ile tartışmalarıyla gündeme gelmişti. Aslı Baykal, Deniz Baykal ve Kemal Kılıçdaroğlu görüşmesinde babasının milletvekili adaylığını istediği yönünde iddialara cevap verdi.

Google Haberlere Abone ol
Aslı Baykal'dan babası Deniz Baykal ve Kemal Kılıçdaroğlu görüşmesi için flaş açıklama: Hiçbir şekilde adım gündeme gelmemiştir

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın partiye ağır eleştirilerde bulunarak istifa eden kızı Aslı Baykal, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun eski parti lideri babasını ziyareti sırasında adının geçtiği iddialarına ilişkin açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu, 30 Aralık'ta Deniz Baykal'ı evinde ziyaret etmişti. Deniz Baykal ve Kemal Kılıçdaroğlu görüşmesinde Baykal'ın kızının milletvekili adayı olmasını istediğini söylediği iddiaları ortaya atılmıştı.

"HİÇBİR ŞEKİLDE ADIM GÜNDEME GELMEMİŞTİR"

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'a mesaj gönderen Aslı Baykal, “Kemal Kılıçdaroğlu’nun Deniz Baykal’ı ziyareti sırasında hiçbir şekilde adım gündeme gelmemiştir” ifadesini kullandı.

Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın biyokimya profesörü olan, Ankara'da oturan kızı Aslı Baykal, CHP'den istifa etmişti. Sosyal medya hesabından 'Siyasi parti üyeliğiniz sonlandırılmıştır' yazılı mesajı paylaşan Aslı Baykal, "Neden istifa ettiniz?" sorusuna "Gördüğüm lüzum üzerine yazmanız yeterli" cevabını verdi ve daha fazla konuşmak istemediğini söylemişti.

Geçen yıl hakkında, 'CHP'nin gidişatından rahatsız olduğu ve yeni parti kuracağı' iddiaları ortaya atılan Aslı Baykal, bu iddiaları sosyal medya hesabından yalanlamıştı.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin