Asla saat vererek yatağa girmeyin: Cinsel isteksizliğin en büyük nedeni ortaya çıktı. Planlı seks cinsel isteksizliğe neden oluyor

Cinsel isteksizliğe neden olan o büyük detay ortaya çıktı. Meğer pek çok kişi hata yapıyormuş. Araştırmalar sonuç verdi...

Google Haberlere Abone ol
Asla saat vererek yatağa girmeyin: Cinsel isteksizliğin en büyük nedeni ortaya çıktı. Planlı seks cinsel isteksizliğe neden oluyor

Cinsel ilişki partnerlerin birbirlerini çok daha yakından tanımalarını sağlayan önemli unsurlardan bir tanesidir.

Partnerler, cinsel ilişki içerisinde sınırlarını birbirlerine göstererek çok daha sağlıklı bir cinsel ilişki içerisinde olurken aynı zamanda zevk aldıkları hareketlerden konuşmaları sürecin çok daha keyifli geçmesini sağlayacaktır.

Cinsel ilişki üzerine araştırmalar geçmişten bu güne kadar yapılmaya devam ederken, cinsel ilişki konusunda çeşitli detayları ortaya çıkaran bir detay daha ortaya çıktı.

 

Asla saat vererek cinsel ilişkiye başlamayın

Son dönemlerde kadınlarının kolay hamile kalabilmesi için ya da çocuğun doğum süresi hesaplanması dolayısıyla cinsel ilişkilere saat verilmeye başlandı.

Yapılan araştırmalar sonucunda planlı cinsel ilişkinin kişilerde cinsel isteksizlik probleminin oluşmasına neden olduğu ortaya çıktı. 

Araştırma ekibinden üroloji uzmanı “Sürekli saate bakmak kadın ve erkeklerin cinsellikten duyduğu hazzı olumsuz etkiliyor” şeklinde açıklamada bulundu.

Cinsel ilişkinin çok daha keyifli ilerleyebilmesi için spontene ilerlemesine ve plandan ziyade daha çok duygularınızla hareket etmeye özen gösterin. Unutmayın partnerinizle yaşayacağınız uyum tüm sürecin güzelleşmesini sağlayacaktır.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin