'Aşkta cinsiyete inanmıyorum'

Show TV'nin Ay Yapım imzalı Alev Alev dizisiyle ekranlara dönüş yapan ve geçtiğimiz günlerde de ilk single çalışması yayınlanan ünlü oyuncu Demet Evgar, Hakan Gence'nin sorularını yanıtladı.

Google Haberlere Abone ol
'Aşkta cinsiyete inanmıyorum'

Ünlü oyuncu Demet Evgar, Hürriyet Gazetesi'nden Hakan Gence'nin sorularını yanıtladı. Evgar, "Aşkta cinsiyete inanmıyorum" dedi.

Hakan GENCE / HÜRRİYET

Aşkta cinsiyete inanmıyorum

Onur Ünlü’nün son filmi ‘Topal Şükran’ın Maceraları’nda hiç diyalog yok. Hiç konuşmadan bir karakteri canlandırmak nasıl bir şey?

Meditasyon gibi.

Nasıl bir çalışma yaptınız?

Çekimlere başlamadan iki ay önce telefonum denize düştü. Bunu işaret olarak kabul edip yeni telefon almadım. Yedi ay telefonsuz yaşadım. Detoks oldu. Bir dönem biraz kendimi yalnız bırakarak konuşmamayı hedefledim. Konuşmamak büyük bir özgürlük.

Filmde lezbiyen sevişme sahneniz var. Zor muydu çekimler?

Ekstra bir önem atfetmedik. Her sahne kadar değeri, kıymeti vardı. Çok iyi bildiğim bir dostum olan Ayşe Melike (Çerçi) ile o sahneyi paylaştığım için şükrediyorum. Çünkü biz birbirimizi aramadığımızda bile hisseden iki dostuz ve o sahnede de ruhlarımız bize yardım etti.

Aşkta cinsiyete inanıyor musunuz?

Hayır, inanmıyorum. Aşk, herhangi bir kalıba sokulamayacak kadar ruhların tanışmasıyla ilgili. Ruhlar tanışır ve herkese susup oturmak düşer. İşte biz bu yüzden insan olmanın çok başındayız.

Röportajın tamamını okumak için TIKLAYIN

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin