Askere gitmeye hazırlananlar dikkat açıklandı! İşte 2023 MSB Kasım celbi askerlik yerleri sorgulama ekranı

Milli Savunma Bakanlığı MSB Askeralma Genel Müdürlüğü tarafından son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan duyuruya göre 2023 Kasım Ayı askerlik yerleri ve celp tarihi sınıflandırma sonuçları açıklandı.

Google Haberlere Abone ol
Askere gitmeye hazırlananlar dikkat açıklandı! İşte 2023 MSB Kasım celbi askerlik yerleri sorgulama ekranı

Askere gitmeyi bekleyenlerin geri sayımı sona erdi. Milli Savunma Bakanlığı son yaptığı açıklamayla 2023 Kasım ayı askerlik yerleri ve celp tarihi sınıflandırma sonuçlarının açıklandığını duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığı Askeralma Genel Müdürlüğü'nün tarafından yapılan açıklamaya göre askerlik yerleri 27 Ekim Cuma günü erişime açıldı. Askerlik yerleri sorgulama ekranı araması yapanlar sonuçları görebiliyor.

Askerlik yerleri açıklandı. Adaylar TC kimlik numaraları ve şifreleri ile sisteme giriş yaparak sınıflandırma sonuçlarını öğrenebilecekler.

ASKERLİK YERİ SORGULAMA NASIL YAPILIR?

E-devlet sistemine girdikten sonra hizmetler bölümüne tıklayın.

Sayfanın üst bölümünde yer alan "Hizmet Adı" kutucuğuna kısa dönem askerler "Yedek Subay Sınıflandırma Sonucunu Sorgulama", uzun dönem askerler ise "Er Sınıflandırma Sonucunu Sorgulama" ifadesini yazdıktan sonra, karşılarına çıkacak olan linke tıklayacak.

Linkin tıklanmasının ardından karşılarına çıkacak "Yedek Subay Sınıflandırma Sonucu" ya da "Er Sınıflandırma Sonucunu Sorgulama" butonuna tıklayacak olan asker adayları, askerlik yapacağı birliği kolayca öğrenebilecek.

Askerlik yerini öğrenmek için lütfen buraya tıklayınız.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin