Aşk yaşadıkları iddia edilmişti! Defne Samyeli'den Çağrı Telkıvıran açıklaması

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli'nin Çağrı Telkıvıran ile aşk yaşadığı ileri sürülmüş ve ikili, geçtiğimiz günlerde birlikte görüntülenmişti. Samyeli, Telkıvıran ile hakkında çıkan iddialara yanıt verdi: Aşk yok, iş var

Google Haberlere Abone ol
Aşk yaşadıkları iddia edilmişti! Defne Samyeli'den Çağrı Telkıvıran açıklaması

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Defne Samyeli, Etiler'de objektiflere yansıdı. Arkadaşlarıyla birlikte bir mekânda oturan Samyeli, çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Samyeli, Şan dersine gittiğini söyledi.

Defne Samyeli, müzisyen Çağrı Telkıvıran ile aşk yaşadığı yönündeki iddialara da cevap verdi.

Aşk yaşadıkları iddia edilmişti! Defne Samyeli'den Çağrı Telkıvıran açıklaması

'RAHATSIZLIK DUYUYORUM'

Telkıvıran ile arkadaş olduklarını ifade eden Samyeli, "Çağrı benim arkadaşım. Stüdyoda iş yapıyoruz. Sanki çok gizemli bir şey varmış, yakalanıyormuşuz gibi lanse edilmesinden rahatsızlık duyuyorum. Çünkü böyle bir şey zaten yok. Saklanılan bir durum da yok. Birlikte şarkı yapıyoruz" diyerek iddiaları yanıtladı.

Aşk yaşadıkları iddia edilmişti! Defne Samyeli'den Çağrı Telkıvıran açıklaması - Resim : 2

Defne Samyeli'nin gönlünü müzisyen Çağrı Telkıvıran'a kaptırdığı ileri sürülmüştü. İkili, geçtiğimiz günlerde Armutlu'daki bir mekandan çıkarken objektiflere yansımıştı.

Öte yandan Çağrı Telkıvıran, daha önce Aslı Bekiroğlu ve Biran Damla Yılmaz ile aşk yaşamıştı. Defne Samyeli'nin bir önceki sevgilisi ise iş insanı Onur Arıkan'dı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin