Aşk yaşadıkları iddia edilmişti... Celil Nalçakan'dan flaş Ahu Yağtu açıklaması!

Önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takılan oyuncu Celil Nalçakan, rol aldığı Kardeşlerim dizisindeki rol arkadaşı Ahu Yağtu'yla çıkan aşk dedikodularına yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol
Aşk yaşadıkları iddia edilmişti... Celil Nalçakan'dan flaş Ahu Yağtu açıklaması!

Beşiktaş armalı maskesiyle dikkat çeken Celil Nalçakan, rol arkadaşı Ahu Yağtu ile son dönemde duygusal olarak yakınlaştıkları iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi.

'AHU ARKADAŞIM'

42 yaşındaki oyuncu, "Ahu çok sevdiğim, iyi anlaştığım bir ahbabım. Zaten az arkadaşım var, Ahu da onlardan biri. Bu dedikodular, manasız bir orta alan mücadelesi olmuş" dedi.

Başarılı oyuncu Celil Nalçakan, sokakta sevildiğini ve tevazuyu elden bırakmadığını da sözlerine ekledi.

'BEN O ADAM DEĞİLİM'

Nalçakan, şöhrete olan bakış açısını ise "Ben o adam değilim, hayatım boyunca da olmadım. Tevazuyu elden bırakmamak lazım. Sağ olsunlar seviyorlar hayranlarımız. Şöhret benimle hiç alakası olmayan bir şey, ahbaplık yeter bana" sözleriyle dile getirdi.

'O SÜRÜCÜYÜ BULDUM'

Ünlü oyuncuya, geçtiğimiz günlerde bir sürücünün park halindeki otomobiline çarpıp, maddi hasara neden olmasıyla ilgili açıklaması soruldu.

Nalçakan, "Buldum o kişiyi ama bir şey istemedim. Özür dilemesi yetiyordu benim için, aramızda çözdük" açıklamasını yaptı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin