Aşk şarkılarının sevilen ismi Yalın "Unutulmaz Şarkılar"la geliyor

Onlarca hit’i ve kendine özgü yorumuyla aşk şarkılarının en sevilen isimlerinden Yalın, “Unutulmaz Şarkılar” adını verdiği konser serisiyle 2 Mart 2022’den itibaren Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Aşk şarkılarının sevilen ismi Yalın "Unutulmaz Şarkılar"la geliyor

2004 yılında çıkardığı “Ellerine Sağlık” albümünden günümüze kadar seslendirdiği kendine özgü aşk şarkıları, etkileyici sesi ve besteleri ile bugüne kadar muazzam bir dinleyici kitlesi yakalayan Yalın, yepyeni bir konser serisine başlıyor.

Yalın’ın görkemli sahne tasarımı ve bigband orkestrasıyla hem kalbimizde iz bırakan “Unutulmaz Şarkılar”ı hem de en sevilen şarkılarını seslendireceği konser serisi, baharın ilk günlerinde Zorlu PSM’de seyircisyle buluşmaya hazırlanıyor.

Aşk şarkılarının sevilen ismi Yalın "Unutulmaz Şarkılar"la geliyor

İlk iki performansı 2 ve 30 Mart’ta olacak konserlerde Yalın, sanat hayatına yön veren ve ona ilham olan, hepimizin hayatlarında da unutulmaz anıları olan şarkılarla Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’ne çıkıyor.

Onlarca hit’i ve kendine özgü yorumuyla aşk şarkılarının en sevilen isimlerinden Yalın; 27 kişilik dev bir orkestrayla uzun yıllar hafızamızda yer edecek Yalın’la “Unutulmaz Şarkılar” konserler serisiyle 2 Mart 2022’den itibaren Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

 

Etiketler yalın zorlu psm
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin