Aşk Mantık İntikam 23. Bölüm yayınlandı: “Elveda sevgilim”

Aşk Mantık İntikam 23. Bölüm yayınlandı. Başrollerinde Burcu Özberk, İlhan Şen, Melisa Döngel ve Burak Yörük gibi genç isimlerin yer aldığı Aşk Mantık İntikam, her bölümü ile beğeni topluyor. Yabancı yapım “Cunning Single Lady” dizisinden uyarlama olarak ekranlara gelen dizinin yönetmen koltuğunda Koray Kerimoğlu otururken, dizinin senaryosunu ise Nil Güleç Ünsal kaleme alıyor. Peki, Aşk Mantık İntikam 23. Bölümde ne oldu?

Google Haberlere Abone ol
Aşk Mantık İntikam 23. Bölüm yayınlandı: “Elveda sevgilim”

Ozan (İlhan Şen) ve Esra (Burcu Özberk) arasındaki fırtınalı aşkı konu edinen Aşk Mantık İntikam, yeni bölümü ile de dikkat çekti. Milyonlarca kişinin severek takip ettiği dizinin 23. Bölümünde; Ozan ve Esra, artık Mert’in kim olduğunu öğreniyor. Mert, Ozan’la konuşmak için şirkete geldiğinde Ozan’a ulaşamıyor, bu sırada ise Ozan ve Esra Mert’in tüm kişisel bilgilerine ulaşıyor. İşte Aşk Mantık İntikam 23. Bölüm izleme linki!
 
AŞK MANTIK İNTİKAM 22. BÖLÜMDE NE OLDU?

Aşk Mantık İntikam 23. Bölüm yayınlandı: “Elveda sevgilim”

Esra, Çağla ile Mert’in buluştuğunu görmüştür. Ozan ise teknede, Çağla ile geçirdikleri geceye dair bir ipucu aramaktadır. Ozan ve Esra, Çağla’yla ilgili şüphelerini birbirleriyle paylaşırlar.

Aşk Mantık İntikam 23. Bölüm yayınlandı: “Elveda sevgilim” - Resim : 2

İkisi de Çağla’nın gizli saklı bir şeyler çevirdiğine emindir artık.

Aşk Mantık İntikam 23. Bölüm yayınlandı: “Elveda sevgilim” - Resim : 3

Ozan, bir an önce gidip Çağla ile yüzleşmek istese de Esra onu engeller. Akıllıca davranıp Mert gerçeğini ortaya çıkarmak için başka türlü bir plan yapmalarını önerir.

Aşk Mantık İntikam 23. Bölüm yayınlandı: “Elveda sevgilim” - Resim : 4

Diğer tarafta Mert, Çağla’yı giderek köşeye sıkıştırmaktadır. Çağla, Mert’i hayatından tamamen çıkarabilmek için bir buluşma ayarlar fakat Esra ve Ozan tarafından takip edildiğinden habersizdir.

AŞK MANTIK İNTİKAM 23. BÖLÜMDE NE OLUYOR?

Aşk Mantık İntikam 23. Bölüm yayınlandı: “Elveda sevgilim” - Resim : 5

Ozan ve Esra, Mert’in kim olduğunu artık bilmektedir. Mert Ozan’la konuşmak için şirkete girer fakat beklenmedik bir müdahale ile Ozan’a ulaşamaz.

Aşk Mantık İntikam 23. Bölüm yayınlandı: “Elveda sevgilim” - Resim : 6

Ozan ve Esra, Mert’in tüm kişisel bilgilerine erişmiştir. Adım adım Mert’in peşine düşerler.

Aşk Mantık İntikam 23. Bölüm yayınlandı: “Elveda sevgilim” - Resim : 7

Çağla her anlamda köşeye sıkışmıştır ve Mert’in uzlaşmak gibi bir niyeti yoktur.

Aşk Mantık İntikam 23. Bölüm yayınlandı: “Elveda sevgilim” - Resim : 8

Sonunda beklenen yüzleşme gerçekleşir. Ozan, Çağla ve Mert’i karşı karşıya getirir. Esra ise çok önemli bir karar alır. Esra’nın aldığı bu karardan sonra kimsenin hayatı eskisi gibi olmayacaktır.

Aşk Mantık İntikam 23. bölüm İZLE

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin