Aşk Mantık İntikam 21. Bölüm yayınlandı: Aşk Mantık İntikam 21. Bölüm izle tek parça

Aşk Mantık İntikam 21. Bölümü ile FOX TV ekranlarında izleyici ile buluştu. Başrollerinde sevilen oyuncular İlhan Şen, Burak Yörük ve Burcu Özberk’in yer aldığı Aşk Mantık İntikam dizisinin yönetmen koltuğunda Koray Kerimoğlu otururken, dizinin senaryosunu ise Özlem İnci Hekimoğlu kaleme alıyor. Aşk Mantık İntikam 21. Bölümü kaçıranlar için, bölüm linkini haberimize ekledik. İşte Aşk Mantık İntikam 21. Bölüm FOX TV izleme linki!

Google Haberlere Abone ol
Aşk Mantık İntikam 21. Bölüm yayınlandı: Aşk Mantık İntikam 21. Bölüm izle tek parça

Başrollerinde Burcu Özberk, İlhan Şen ve Burak Yörük’ün yer aldığı Aşk Mantık İntikam dizisi, FOX TV’nin sevilen dizileri arasında yer alıyor. Her hafta Cuma günü FOX ekranlarında izleyicisi ile buluşan Aşk Mantık İntikam dizisinin 21. Bölümünde; Esra ve Ozan, Çağla’nın hamilelik haberiyle sarsılırken, Çağla ise çok mutludur. Ozan ile birlikte yaşayacağını düşünen Çağla eşyalarını toplamaya hazırlanırken, Ozan’ın hamlesi Çağla’nın hevesini kursağında bırakır. Peki Aşk Mantık İntikam 21. Bölümde ne oluyor? İşte Aşk Mantık İntikam 21. Bölüm izleme linki!
 
AŞK MANTIK İNTİKAM 20. BÖLÜMDE NE OLDU?

Aşk Mantık İntikam 21. Bölüm yayınlandı: Aşk Mantık İntikam 21. Bölüm izle tek parça

Ozan ve Esra’nın yakınlaştıkları an, Ozan’a gelen telefonla bölünür. Çağla trafik kazası geçirmiştir. Ozan hastaneye koşar, hastanede Arif’le yaptıkları konuşma sonrası Arif, Ozan’a karşı açtığı savaşı büyütür. Ozan artık sadece işsiz değil evsiz de kalmıştır.

Aşk Mantık İntikam 21. Bölüm yayınlandı: Aşk Mantık İntikam 21. Bölüm izle tek parça - Resim : 2

Arif, Ozan’ı böyle yıldıracağını sanır ama Ozan’ın pes etmeye niyeti yoktur. Şirketi arkasında bırakan Ozan kendine yeni bir sayfa açar. Çağla’nın boşanmayı kabul ederek davayı bizzat kendisinin açması Ozan ve Esra arasındaki ilişki için de bir umut ışığı olur.

Aşk Mantık İntikam 21. Bölüm yayınlandı: Aşk Mantık İntikam 21. Bölüm izle tek parça - Resim : 3

Çınar’la karşılıklı ayrılma kararı alan Esra, Ozan’a yeni işinde destek olur. Öte yandan, Ozan’ın ayrılmasından sonra giderek kan kaybeden Milenyumsoft’ta işleri yoluna koymaya çalışan Çınar, bunun için sürpriz bir hamle yapar. Ozan boşanma davasından sonra Esra’yla buluşmak ister. Esra ve Ozan’ı gün bitiminde başka bir sürpriz beklemektedir.
 
AŞK MANTIK İNTİKAM 21. BÖLÜMDE NE OLUYOR?

Aşk Mantık İntikam 21. Bölüm yayınlandı: Aşk Mantık İntikam 21. Bölüm izle tek parça - Resim : 4

Ozan ve Esra, Çağla’nın hamilelik haberiyle sarsılmıştır. Çağla ise çok mutludur. Ozan’la birlikte yaşayacağı düşüncesiyle eşyalarını toplamaya başlar ancak Ozan’ın hamlesiyle hevesi kursağında kalır.

Aşk Mantık İntikam 21. Bölüm yayınlandı: Aşk Mantık İntikam 21. Bölüm izle tek parça - Resim : 5

Bu hamilelikle ilgili Ozan’ın kafasında şüpheler vardır ve şüphelenen tek kişi Ozan değildir. Esra da Zeyno’dan aldığı bilgilerle Çağla’yı yakın markaja alır. Çağla onu adım adım takip eden Esra’dan gerçekleri saklayabilecek midir?

Aşk Mantık İntikam 21. Bölüm FULL İZLE

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin