Aşk Mantık İntikam 20. Bölüm yayınlandı: Aşk Mantık İntikam 20. Bölüm izle FOX TV

FOX TV’de ekranlara gelen Aşk Mantık İntikam dizisi, dün yayınlanan 20. Bölümü ile ekranlara geldi. Başrollerinde sevilen oyuncular Burcu Özberk ve İlhan Şen’in yer aldığı Aşk Mantık İntikam, her hafta Cuma günü izleyici ile buluşuyor. Biz de Aşk Mantık İntikam 20. Bölüm linkini kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için haberimize ekledik. İşte Aşk Mantık İntikam 20. Bölüm izleme linki!

Google Haberlere Abone ol
Aşk Mantık İntikam 20. Bölüm yayınlandı: Aşk Mantık İntikam 20. Bölüm izle FOX TV

Aşk Mantık İntikam dizisi dün akşam 20. Bölümü ile izleyiciyle buluştu. Başrollerinde Burcu Özberk ve İlhan Şen gibi başarılı isimlerin yer aldığı Aşk Mantık İntikam’ın 20. Bölümünde; Ozan ve Esra tam yakınlaşırken gelen telefonla bu yakınlaşma bölünür ve ikili Çağla’nın trafik kazası yaptığını öğrenir. Arif ise Ozan’a karşı açtığı savaşı büyütür. Peki, Aşk Mantık İntikam son bölümde ne oluyor? Aşk Mantık İntikam 20. Bölüm izle!
 
AŞK MANTIK İNTİKAM 19. BÖLÜMDE NE OLDU?

Aşk Mantık İntikam 20. Bölüm yayınlandı: Aşk Mantık İntikam 20. Bölüm izle FOX TV

Ozan, Çağla’yı evden kovmuştur. Bu haber Yılmaz Ailesi’nin evinde bomba etkisi yaratır. Çınar, Çağla ve Ozan ayrılığını doğru bulsa da Arif olanlara çok öfkelenmiştir. Ozan’a ders vermek için bir plan hazırlar.

Aşk Mantık İntikam 20. Bölüm yayınlandı: Aşk Mantık İntikam 20. Bölüm izle FOX TV - Resim : 2

Ozan’ın bundan sonraki tek hedefi ise boşanmak ve sonrasında Esra ile bir hayat kurmaktır fakat Esra Ozan’a karşı mesafelidir. Ozan, Esra’ya arkadaş olmayı teklif eder.

Aşk Mantık İntikam 20. Bölüm yayınlandı: Aşk Mantık İntikam 20. Bölüm izle FOX TV - Resim : 3

Ozan’la tartışmaktan sıkılan Esra bu teklifi kabul eder ancak Arif’in şirket içindeki hamlesi, Milenyumsoft’ta yeni bir kırılmaya ve bambaşka bir sayfa açılmasına neden olur. Şirket içindeki dengeler tamamen değişecektir. Esra ve Ozan bir aradayken gelen haber ikisini de şok edecektir.
 
AŞK MANTIK İNTİKAM 20. BÖLÜMDE NE OLUYOR?

Aşk Mantık İntikam 20. Bölüm yayınlandı: Aşk Mantık İntikam 20. Bölüm izle FOX TV - Resim : 4

Ozan ve Esra’nın yakınlaştıkları an, Ozan’a gelen telefonla bölünür. Çağla trafik kazası geçirmiştir. Ozan hastaneye koşar, hastanede Arif’le yaptıkları konuşma sonrası Arif, Ozan’a karşı açtığı savaşı büyütür. Ozan artık sadece işsiz değil evsiz de kalmıştır.

Aşk Mantık İntikam 20. Bölüm yayınlandı: Aşk Mantık İntikam 20. Bölüm izle FOX TV - Resim : 5

Arif, Ozan’ı böyle yıldıracağını sanır ama Ozan’ın pes etmeye niyeti yoktur. Şirketi arkasında bırakan Ozan kendine yeni bir sayfa açar. Çağla’nın boşanmayı kabul ederek davayı bizzat kendisinin açması Ozan ve Esra arasındaki ilişki için de bir umut ışığı olur.

Aşk Mantık İntikam 20. Bölüm yayınlandı: Aşk Mantık İntikam 20. Bölüm izle FOX TV - Resim : 6

Çınar’la karşılıklı ayrılma kararı alan Esra, Ozan’a yeni işinde destek olur. Öte yandan, Ozan’ın ayrılmasından sonra giderek kan kaybeden Milenyumsoft’ta işleri yoluna koymaya çalışan Çınar, bunun için sürpriz bir hamle yapar. Ozan boşanma davasından sonra Esra’yla buluşmak ister. Esra ve Ozan’ı gün bitiminde başka bir sürpriz beklemektedir.

Aşk Mantık İntikam 20. bölüm FULL İZLE

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin