Aşk Mantık İntikam 19. Bölüm yayınlandı: Aşk Mantık İntikam 19. Bölüm izle Fox TV

Aşk Mantık İntikam dizisi, 19. Bölümü ile dün akşam ekranlara geldi. İzleyiciler tarafından oldukça beğenilen Aşk Mantık İntikam dizisinin başrollerinde başarılı oyuncular Burcu Özberk ve İlhan Şen yer alıyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ozan, Esra’ya arkadaş olmayı teklif ediyor ve Esra bu teklifi kabul ediyor. Ancak Arif’in yeni hamlesi şirkette bir kırılmaya yol açıyor. Aşk Mantık İntikam 19. Bölümü kaçıranlar için izleme linkini haberimize ekledik!

Google Haberlere Abone ol
Aşk Mantık İntikam 19. Bölüm yayınlandı: Aşk Mantık İntikam 19. Bölüm izle Fox TV

FOX TV ekranlarında her Cuma izleyici ile buluşan Aşk Mantık İntikam dizisi, 19. Bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Başrollerinde Burcu Biricik, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel’in yer aldığı dizinin yapımcılığını No:9 Productions üstleniyor. Dizinin yayınlanan son bölümünü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için izleme linkini haberimize ekledik. İşte Aşk Mantık İntikam 19. Bölüm izleme linki…
 
AŞK MANTIK İNTİKAM 18. BÖLÜMDE NE OLDU?

Aşk Mantık İntikam 19. Bölüm yayınlandı: Aşk Mantık İntikam 19. Bölüm izle Fox TV

Esra, Çağla tarafından rakip firmaya bilgi sızdırmakla suçlanır ancak Ozan’ın beklenmedik hamlesi ile planı boşa düşer. Şirketteki hiç kimse Esra’nın böyle bir şey yapacağına ihtimal vermediği için Esra kısa sürede aklanır.

Aşk Mantık İntikam 19. Bölüm yayınlandı: Aşk Mantık İntikam 19. Bölüm izle Fox TV - Resim : 2

Esra, Ozan’a gidip neden böyle bir hamle yaptığını sorar. Ozan onu korumak istemiştir. İkili bir tartışmanın ortasındayken gelen haberle şok olurlar. Ekrem ve Elif ortada yoktur. Esra ve Ozan, kardeşlerini ararken tüm kartların açıldığı ve büyük bir hesaplaşmanın yaşandığı bir gece geçirirler.

Aşk Mantık İntikam 19. Bölüm yayınlandı: Aşk Mantık İntikam 19. Bölüm izle Fox TV - Resim : 3

Çınar, yeni projenin bilgilerini sızdıran kişinin peşine düşer. Yeşim’le yediği bir yemek sonrasında duyduğu şeylerle sarsılır ve Çağla’dan hesap sorar. İyice köşeye sıkışan Çağla kontrolünü kaybeder. Çağla’yı bekleyen asıl şok ise, Ozan’ın son hamlesi olacaktır.
 
AŞK MANTIK İNTİKAM 19. BÖLÜMDE NE OLUYOR?

Aşk Mantık İntikam 19. Bölüm yayınlandı: Aşk Mantık İntikam 19. Bölüm izle Fox TV - Resim : 4

Ozan, Esra’ya arkadaş olmayı teklif eder. Ozan’la tartışmaktan sıkılan Esra bu teklifi kabul eder ancak Arif’in şirket içindeki hamlesi, Milenyumsoft’ta yeni bir kırılmaya ve bambaşka bir sayfa açılmasına neden olur.

Aşk Mantık İntikam 19. Bölüm yayınlandı: Aşk Mantık İntikam 19. Bölüm izle Fox TV - Resim : 5

Şirket içindeki dengeler tamamen değişecektir. Esra ve Ozan bir aradayken gelen haber ikisini de şok edecektir.
 
Aşk Mantık İntikam 19. Bölüm FULL İZLE

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin