Aşk Mantık İntikam 16. Bölüm yayınlandı: Aşk Mantık İntikam 16. Bölüm full izle

Aşk Mantık İntikam dizisi 16. Bölümü ile izleyiciyle buluştu. Başrollerinde Burcu Özberk, İlhan Şen ve Burak Yörük’ün yer aldığı romantik dizi Aşk Mantık İntikam, izleyicilerden tam puan alıyor. Her bölümü ile izleyiciyi meraklandıran ve şaşırtan dizi son yayınlanan bölümü ile de oldukça beğenildi. Yapımcılığını No:9 Productions’ın yaptığı ve yönetmen koltuğunda Murat Öztürk’ün oturduğu Aşk Mantık İntikam dizisinin 16. Bölümü yayınlandı. İşte, Aşk Mantık İntikam 16. Bölüm izleme linki!

Google Haberlere Abone ol
Aşk Mantık İntikam 16. Bölüm yayınlandı: Aşk Mantık İntikam 16. Bölüm full izle

Her bölümü ile ilgi çeken Aşk Mantık İntikam dizisi, dün akşam yayınlanan yeni bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Her bölümü ile beğeni toplayan dizinin son bölümünde; herkes Esra’yı ararken, Esra ise Ozan’ın evinde baygın bir halde yatmaktadır. Ozan ise çok farklı bir adam oldu ve bu yüzden şirket neredeyse batma noktasına geldi. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Aşk Mantık İntikam 16. Bölüm linkini haberimize ekledik. İşte, Aşk Mantık İntikam 16. Bölüm izleme linki!

AŞK MANTIK İNTİKAM 15. BÖLÜMDE NE OLDU?

Aşk Mantık İntikam 16. Bölüm yayınlandı: Aşk Mantık İntikam 16. Bölüm full izle

Çınar şirketin kutlama partisinde, Esra’nın da kendisine karşı bir şeyler hissettiğini zannederek Esra’ya açılmaya karar verir. Bu ana istemeden tanık olan Ozan, Çınar ve Esra arasında bir şey olduğunu düşünerek mahvolur. Esra sonunda gerçekleri Zeyno’ya anlatır. Çağla’nın tehdidine daha fazla boyun eğmeyecektir. Ozan’la konuşacak ve Çağla’nın onu ne ile tehdit ettiğini anlatacaktır. Ancak olaylar Esra’nın beklediği gibi gelişmez…

AŞK MANTIK İNTİKAM 16. BÖLÜMDE NE OLDU?

Aşk Mantık İntikam 16. Bölüm yayınlandı: Aşk Mantık İntikam 16. Bölüm full izle - Resim : 2

Tüm yakınları Esra için telaşlanmaya başlamışken Esra, Ozan’ın evinde baygın yatmaktadır. Ozan, bulabileceği her yere bakar, en sonunda kendi evine gitmeye karar verir.

Aşk Mantık İntikam 16. Bölüm yayınlandı: Aşk Mantık İntikam 16. Bölüm full izle - Resim : 3

Esra’yı orada baygın halde bulur ve hastaneye götürür. Esra kendine geldiğinde, kendisini itenin Çağla olduğunu söylemeye hazırlanırken yeni bir tehditle karşı karşıya kalır.

Aşk Mantık İntikam 16. Bölüm FULL İZLE

AŞK MANTIK İNTİKAM KONUSU

Babasının maceraperest ticaret hayatı yüzünden iflaslarla, hacizlerle dolu bir çocukluk geçiren Esra, babasına çok aşık olan annesinin bu aileyi ayakta tutmak için ne kadar uğraştığına tanık olmuştur.

Aşk buysa ben yokum diye düşünen Esra, kendisini çok seven, güvendiği biriyle evlenmeyi kafasına koymuştur. Ozan’sa daha ilk görüşte Esra’ya sırılsıklam aşık olmuştur. Annesi gibi olmamak için mantık evliliği yapan Esra annesinden beter bir hale düşmüştür. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin