Aşk Mantık İntikam 14. Bölüm yayınlandı: Aşk Mantık İntikam 14. Bölüm full izle

FOX ekranlarında izleyici ile buluşan Aşk Mantık İntikam dizisinin 14. Yeni bölümü ekranlara geldi. Başrollerinde Burcu Özberk, İlhan Şen ve Burak Yörük’ün yer aldığı Aşk Mantık İntikam dizisi, son bölümü ile izleyiciyi etkilemeyi başardı. Yaz sezonunda yayın hayatına başlayan ve izleyiciler tarafından çok sevilen dizinin yeni bölüm linkini sizin için haberimize ekledik. İşte Aşk Mantık İntikam 1. Bölüm izleme linki!

Google Haberlere Abone ol
Aşk Mantık İntikam 14. Bölüm yayınlandı: Aşk Mantık İntikam 14. Bölüm full izle

Başrollerinde İlhan Şen, Burcu Özberk ve Burak Yörük’ün yer aldığı Aşk Mantık İntikam 14. Bölümü ile ekranlara geldi. Yapımcılığını No:9 Productions’ın üstlendiği yapımı son bölümünde Çağla, Esra’yı Ozan’dan vazgeçmesi için fotoğraflarla tehdit etti. Çağla’nın bu hamlesiyle ise Esra, Ozan’ı kendinden uzaklaştırmaya çalıştı. İşte Aşk Mantık İntikam 14. Bölüm linki!

AŞK MANTIK İNTİKAM 13. BÖLÜMDE NE OLDU?

Çınar, Esra’ya Antalya’ya yerleşmeyi teklif eder. Yakındakiler uygulamasının Antalya ofisi açılacaktır ve işlerin başında durmaları gerekmektedir. Ailesini ve arkadaşlarını bırakmak istemeyen Esra bir yandan da Ozan’dan uzaklaşmanın kendisine iyi geleceğini düşünmektedir.

Aşk Mantık İntikam 14. Bölüm yayınlandı: Aşk Mantık İntikam 14. Bölüm full izle

Ozan’ın tek derdi ise Esra’yla konuşup gerçekleri ona anlatabilmektir. Her denemesi Esra’nın reddiyle sonuçlansa da Ozan’ın pes etmeye niyeti yoktur. Sonunda bir yolunu bulup Esra’ya gerçekleri açıklar. Esra bu konuşmadan sonra Antalya planıyla ilgili son kararını verir ve bu kararı Ozan’a hayli ilginç bir şekilde açıklar. Ozan’ın son hamlesi ise şok edici olacaktır.

AŞK MANTIK İNTİKAM 14. BÖLÜMDE NE OLUYOR?

Esra, Ozan’dan uzaklaşmak için şehir dışına gitme planı yapsa da Ozan yine karşısına çıkmıştır ve bu defa Esra’nın kaçacak yeri yoktur. Esra kendini Ozan’la Antalya’da bulur. Üstelik Ozan, Esra ve Çınar’ın Antalya’da çalışmasının önünü kesmiştir. Uçağı Ozan’ın türlü oyunları yüzünden kaçırdığını öğrenen Çınar deliye döner.

Aşk Mantık İntikam 14. Bölüm yayınlandı: Aşk Mantık İntikam 14. Bölüm full izle - Resim : 2

Bir an evvel Antalya’ya gitmenin yollarını ararken beklemediği bir haberle sarsılır. Çağla ise Ozan’ın, Esra’nın peşinden gidişini gururuna yediremez. Ozan ve Esra’nın sonunu getirecek bir plan hazırlar. Ozan İstanbul’a döndüğünde Çağla’ya boşanmak istediğini söyler fakat Çağla’nın yaptığı hamle, Esra ve Ozan’ın arasına aşılması zor bir engel koyacaktır.

Aşk Mantık İntikam 14. Bölüm full İZLE

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin