Aşk Mantık İntikam 12. Bölüm yayınlandı: Aşk Mantık İntikam 12. Bölüm full izle

FOX ekranlarında izleyici ile buluşan Aşk Mantık İntikam dizisi, yaz aylarında izleyici ile buluştu. Başrollerinde Burcu Özberk, İlhan Şen ve Burak Yörük’ün yer aldığı Aşk Mantık İntikam dizisinin 12. Yeni bölümü 10 Eylül tarihi itibariyle yayınlandı. Dizinin yeni bölümünün yayınlanmasının ardından ise izleyiciler Aşk Mantık İntikam dizisinin 12. Bölümünü izlemek için araştırma yapmaya başladı. Aşk Mantık İntikam dizisinin 12. Yeni bölümünün linkini haberimizde bulabilirsiniz.

Google Haberlere Abone ol
Aşk Mantık İntikam 12. Bölüm yayınlandı: Aşk Mantık İntikam 12. Bölüm full izle

Başrollerinde İlhan Şen, Burcu Özberk ve Burak Yörük’ün bulunduğu Aşk Mantık İntikam dizisi, dün akşam 12. Bölümü ile FOX ekranlarında izleyici ile buluştu. Dizinin son bölümünde Ozan, herkese daha önce Esra le evli olduğunu açıkladı. Herkesi şaşırtan bu gerçeğin ortaya çıkış anına Çağla da şahit oldu. Aşk Mantık İntikam 12. Bölümün linki haberimizde.

 Aşk Mantık İntikam 12. Bölüm yayınlandı: Aşk Mantık İntikam 12. Bölüm full izle

AŞK MANTIK İNTİKAM 12. BÖLÜMDE NE OLDU?

Ozan’ın beklenmedik itirafıyla artık herkes, Ozan ve Esra’nın eskiden evli olduğunu öğrenmiştir. Olay anına Çağla ve Çınar’ın annesi Hande de dahil olur. Ozan ve Çağla’nın düğünü için geri sayım başlarken, Hande evliliği ile ilgili tereddütleri olan Çağla’yı Ozan’ı kaybetmemesi için yönlendirir. Esra ise artık olanlardan sonra Ozan’a öfke doludur.

 Aşk Mantık İntikam 12. Bölüm yayınlandı: Aşk Mantık İntikam 12. Bölüm full izle - Resim : 2

Düğün günü yaklaştıkça Esra’ya olan aşkını içinden bir türlü atamayan Ozan, içten içe bu düğünün gerçekleşmesini istemez ancak Esra’yla yüzleşmekten ve konuşmaktan da kaçınır. Zeyno ve Musa birbirlerini deli gibi seven ikilinin mutsuz olmaması için ellerinden geleni yapmaktadırlar. Zeyno, düğünün başlamasına saatler kala Ozan’ın karşısına çıkar ve hiç bilmediği acı gerçeği anlatır.

 AŞK MANTIK İNTİKAM 12. BÖLÜM İZLE

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin