'Aşk güzel ama hastalıklı bir duygu'

‘Zengin ve Yoksul’ dizisinin 'Karan'ı Gökhan Alkan Günaydın'a konuştu...

Google Haberlere Abone ol
'Aşk güzel ama hastalıklı bir duygu'

Yarın ilk bölümüyle atv ekranlarında yayınlanacak olan 'Zengin ve Yoksul' adlı dizide 'Karan'ı canlandıran Gökhan Alkan, Günaydın'dan İlker Gezici'nin sorularını yanıtladı...



İşte, o röportaj:



"Bu dizide niye rol almak istediniz?



Karakterlerin, bastırılmış arzularının bilinç dışına çıkma eğilimi, zengin bir hikayenin sinyalini verdi. Senaryoda ve genel hikayede bu olay örgüsünü görmek, böylesine ince işlenmiş gerçek karakterlerle karşılaşmak bizleri heyecanlandırdı. Yapımcımız Mehmet Yiğit Alp işine önem veren, samimi ve saygıdeğer biri; ona güvendim. Senaristlerimiz Yelda Eroğlu ve Hatice Meryem'in özgün yazı dili ve karakterlerin empati kurabileceğimiz kadar gerçek olması heyecan verici. Yönetmenimiz Deniz Yorulmazer'in enerjisi, tutkusu ve bakış açısı da ortak paydada buluşmamızı sağladı. Birbirinden değerli oyunculardan oluşan bir kadronun parçası olmaktan çok mutluyum.



'KARAN' GERÇEKÇİ BİR KARAKTER



 'Karan' karakteri özelinde size cazip gelen şey ne oldu?



Zekası, üslup sahibi oluşu, netliği ve kendini anlatma yöntemi hoşuma gitti. 'Karan'ın içinde yaşadığı gelgitleri yaşayıp seyirciye de yaşatabilme imkanı, karakteri cazip kılan en önemli nokta oldu."



Röportajın tamamını okumak için TIKLAYIN...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin