A.Ş.K dizisi ne zaman başlayacak?

Kanal D'nin yeni sezon dizisinin yayın günü belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
A.Ş.K dizisi ne zaman başlayacak?

Kanal D'nin başrollerini Hazal Kaya, Hankan Kurtaş, Aslı Tandoğan ve Nebahat Çehre'nin paylaşacağı dizisi A.Ş.K'ın 23 Eylül Pazartesi başlayacağı duyurulmuştu.



Ancak daha sonradan yapılan değişiklikle dizinin başlama tarihi 25 Eylül Çarşamba olarak belirlendi. A.Ş.K Çarşamba günü saat 20:00'de seyirci ile buluşacak.



Yapımcılığını Gold Film'in yaptığı A.Ş.K'ın konusu şu şekilde:



"Azra (Hazal Kaya) ve Kerem'in (Hakan Kurtaş) ellerinde de sadece aşk vardı. Her şeyden değerli ama beş para etmeyen aşk! Birbirlerini delice seviyorlardı. Spor Akademisi’nde tanışmış, o günden beri hiç ayrılmamışlardı. Peki, aşk yeter miydi? Azra, ailesine güç bela bakabiliyor, Kerem uzun zamandır iş arıyordu. Yani aşk dışında iyi giden bir şey yoktu hayatlarında. Ve her şey daha da kötüye gidecekti.

 

Derken hayatlarına Şebnem girdi. Tenis dersi sırasında fenalaşana kadar Azra’nın zengin öğrencilerinden biri. Hastaydı Şebnem; ölecekti. Zengin bir ailede doğmuş, istediği her şey onun olmuştu. Paranın satın alabileceği her şey. Aslına bakılırsa mutlu değildi. Sağlıklı olduğu zamanları hatırlamıyordu bile. Dahası sevilmemiş, belki de yeterince sevmemişti. Aşka doymadan, aşka kanmadan ölmek istemiyordu Şebnem.  Korkuyordu.

 

Azra'ya açtı içini. Küçük bir kız çocuğu gibi... O güne kadar başına gelen en iyi ve en kötü şeydi Azra. Hem melek, hem şeytan; hem dost, hem de düşmandı. Hayallerini gerçekleştirmeye, kendisini ve aşkını, yani Kerem'i kurtarmaya çalışırken Şebnem'i kullanacaktı. Ancak aşkını kurtarmak için aşkını feda edebilir miydi insan? Böyle bir şeyi göze alabilir miydi"

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin