Aşk 102 çekimleri Coronavirus nedeniyle durduruldu! Hangi başrol oyuncuların testleri pozitif çıktı?

Netflix Türkiye'nin, ilk sezonuyla beğeni toplayan Aşk 101 dizisinin ikinci sezonu olarak çekilen Aşk 102 setinde, Coronavirus paniği yaşanıyor. Bazı başrol oyuncularının Covid-19 testleri pozitif çıkınca çekimlere ara verildi.

Google Haberlere Abone ol
Aşk 102 çekimleri Coronavirus nedeniyle durduruldu! Hangi başrol oyuncuların testleri pozitif çıktı?

Türk dizi sektörünün son yıllardaki en başarılı genç isimleri arasında yer alan ve Netflix'in Aşk 102 dizisinde başrolleri paylaşan Alina Boz ve Kubilay Aka Coronavirus'e yakalandılar. Öte yandan İpek Filiz Yazıcı'nın da test sonucu pozitif çıktı. Kubilay Aka'dan konuyla ilgili açıklama geldi.

tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Ay Yapım'ın Netflix Türkiye için çektiği Aşk 102 dizisinin setinde Coronavirus paniği yaşanıyor. Ekibe yapılan test sonucu sete ara verildi.

Başrol oyuncuları Alina Boz ile Kubilay Aka'nın Covid-19 test sonucu pozitif çıktı. Dün sonuçlar açıklanır açıklanmaz ekip çekimleri durdurdu.

Kubilay Aka'dan açıklama

Ünlü oyuncu Kubilay Aka, kişisel Twitter hesabından konuyla ilgili olarak bir açıklama yaptı. Aka, "Sıkıntı yok bu covid kime bulaştığını bilmiyor." dedi.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin