Aşı karşıtlarının düzenlediği mitingde İstiklal Marşı skandalı!

Aşı karşıtları bugün Maltepe'de düzenledikleri bir mitingde bir araya heldiler. Maskelerin takılmadığı, PCR testi kontrolü yapılmayan mitingde İstiklal Marşı skandalı yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
Aşı karşıtlarının düzenlediği mitingde İstiklal Marşı skandalı!

Coronavirus (Covid-19) pandemisine karşı toplumsal aşılamaya tepki gösteren aşı karşıtları, Maltepe'de miting düzenledi. Miting alanında topluca İstiklal Marşı okumak isteyen kalabalık marşı yanlış okuyunca ortaya skandal görüntüler çıktı.

Yeni tip Coronavirus salgınıyla mücadele kapsamında aşı uygulamasına karşı çıkan bir grup aşı karşıtı vatandaş, İstanbul Maltepe Etkinlik Alanı'nda bir araya geldi.

MASKESİZ MESAFESİZ MİTİNG

Alanda bulunan birçok vatandaşın sosyal mesafe kuralına uymadığı ve maskesiz dolaştığı görüldü.

BİLL GATES'İ HEDEF ALDILAR

Aşı karşıtlarını düzenlediği mitingde hedeftekilerden biri de aşı şirketlerine yatırım yapan ünlü iş insanı Bill Gates oldu. Gates'e seslenen bir aşı karşıtı, "Allah seni kahretsin Bill Gates, sen de yargılanacaksın" ifadelerini kullandı.

İSTİKLAL MARŞI SKANDALI

Miting alanında İstiklal Marşı'nı topluca okuyan kalabalık skandal görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu. Sahnedeki kişinin İstiklal Marşı'nı yanlış okuyup kalabalığında ona eşlik etmesi şaşırttı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin