Aşı karşıtları Kanal D ekibini meydandan çıkardı

Arka Sokaklar'da ‘Rıza Baba’ karakterinin aşı çağrısı yapmasına kızan aşı karşıtları, Kanal D ekibini eylem yaptıkları alandan çıkardı.

Google Haberlere Abone ol
Aşı karşıtları Kanal D ekibini meydandan çıkardı


Türk televizyon tarihinin uzun yıllardan beri devam eden dizilerinden biri olan Arka Sokaklar'ın 596. bölümünde koronavirüse karşı aşılama mesajı verilmek istendi. Sahne aşı karşıtlarının tepkisini çekti.

"BU ACILAR BİTSİN İSTİYORSAK..."

Dizideki Rıza Baba karakterinin, "Bu acılar bitsin istiyorsak yapılacak şey belli. Milyarlarca insanının yaptığı gibi gidip aşımızı olacağız. Olmayanlarla da tıpkı virüsle mücadele eder gibi mücadele edeceğiz" sözleri sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Aşı karşıtları Kanal D ekibini meydandan çıkardı

DİZİNİN YAYINDAN KALDIRILMASINI İSTEDİLER

Dizinin yayından kaldırılması için kısa sürede binlerce tweet atılırken bazı kullanıcılar da dizinin halkı kin ve düşmanlığa ittiğini savundu. Dizinin yayınlandığı kanal olan Kanal D ise Twitter Türkiye gündeminde ilk sıraya oturdu.

KANAL DE EKİBİNİ MEYDANDAN ÇIKARDILAR

Ankara'da düzenlenen “Büyük Uyanış Başkent” adlı aşı karşıtları mitinginde, başta Kanal D muhabiri ve kameramanı olmak üzere bütün basın mensuplarını “Dışarı” sloganıyla protesto edildi.

Aşı karşıtları, Ankara Anıtpark’ta, “Büyük Uyanış Başkent” başlığıyla miting düzenledi.

HES kodu, maske ve mesafe kuralları ile girilen mitingde aşı karşıtlarından oluşan grup, Kanal D’nin kameramanını ve muhabirini görünce, “Kanal D dışarı” diye slogan atmaya başladı. Minibüsün üzerinde bulunan konuşmacının anonsu ile galeyana gelen aşı karşıtı grup bütün basın mensuplarını, “Dışarı” sloganı atarak protesto etti.

Kanal D muhabiri Oğuz Şahin ve kameraman Bayram Şahin miting alanında uzaklaşırken, aşı karşıtları alanda gördüğü bütün kameramanlara, “Dışarı” sloganları atmaya devam etti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin