Asgari ücretlileri üzecek açıklama! Yüksek zam bekleyen milyonlara kötü haberi gazeteci Cem Küçük verdi. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile görüştü

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile bir görüşme gerçekleştiren gazeteci Cem Küçük, TGRT canlı yayınında bu görüşmenin detaylarını yazdı ve 2024 ocakta memur ve asgari ücret zammıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı, iyi bir zam bekleyen asgari ücretlileri üzecek açıklamada bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Asgari ücretlileri üzecek açıklama! Yüksek zam bekleyen milyonlara kötü haberi gazeteci Cem Küçük verdi. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile görüştü

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile olan görüşmesini aktararak emekli maaşı ve asgari ücrete ilişkin kulis verdi.

Milli Gazete'deki habere göre Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan ile Mehmet Şimşek arasında bir sıkıntı olmadığı bilgisini aldığını söyleyen Cem Küçük, "Erdoğan ile arası iyi değil iddialarının gerçeği aktarmadığını söyledi." ifadelerini kullandı.

Asgari ücrette zam oranının enflasyon kadar olacağı kulisini alan TGRT Haber sunucusu Cem Küçük, "Asgari ücrette ise enflasyon neyse o verilecek. Ekstra bir şey beklenmez." kulisini verdi.

Cem Küçük konuyla ilgili olarak "Memurlar için bir çalışma yapılıyor. Emekliler için bir düzenleme üzerinde çalışılıyor. Enflasyonun üzerinde bir zam verilecek gibi duruyor. Rakamı bilmiyoruz. Son rakamı Erdoğan söyleyecek. Taviz vermemek lazım. Türkiye'nin bunu kaldıracak hali kalmadı. Emekliler için olabilecek en iyi şey verilecek. Asgari ücrette ise enflasyon neyse o verilecek. Ekstra bir şey beklenmez. Erdoğan ile arası değil iddialarının gerçeği aktarmadığını söyledi. Dövize ihtiyaç var. Dün de Fransa'ya gitti." dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin