Asgari ücret rakamına nokta atışı yaptı. tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel canlı yayında duyurmuştu

Temmuz ayında geçerli olacak olan yeni asgari ücret rakamı belli oldu. Asgari ücrete yüzde 34'lük bir artış gerçekleştirildi. tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, dünkü Eşit Ağırlık programda yeni asgari ücretle ilgili aldığı kulis bilgisini paylaşmış ve rakamın 11 bin ile 11 bin 500 lira arasında olacağını söylemişti.

Google Haberlere Abone ol
Asgari ücret rakamına nokta atışı yaptı. tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel canlı yayında duyurmuştu

Yeni asgari ücret rakamı belli oldu.

Asgari ücrette son dakika gelişmesi yaşandı. Asgari ücrete yapılacak ara zam için toplantı bugün gerçekleştirildi. Milyonların beklediği toplantı saat 11.00'de başladı.

Asgari Ücret Tespit Komisyonu, bugün saat 11.00'de 3. kez toplandı. Toplantıya Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Türk-İş Başkanı Ergün Atalay ve TİSK Başkanı Özgür Burak Akkol da katıldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, temmuz ayından itibaren uygulanacak olan yeni rakamı 11 bin 402 olarak duyurdu. Bir önceki asgari ücret net 8 bin 506 lira olarak uygulanıyordu. 

 

tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel rakamı duyurmuştu

Öte yandan Habertürk yazarı Nagehan Alçı, hukukçular Pınar Hacıbektaşoğlu ve Prof. Dr. Selim Kuran, tv100 Ankara temsilcisi Deniz Gürel, dün Erdoğan Aktaş'ın sunumuyla tv100'de ekrana gelen Eşit Ağırlık'ın konuğu olmuştu.

Yeni asgari ücretin ne kadar olacağıyla ilgili eldığı kulis bilgilerini paylaşan Deniz Gürel "Son toplantıda hem iş veren sendikası hem işçi sendikası bunun dolarla değerlendirilmesinin yanlış olduğunu söylemişler ve rakam, 11 bin ile 11 bin 500 arasında gidiyor geliyor." demişti. 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin