Arto'dan Ayşe Arman'a ağır sözler

Tv8'de yayınlanan programa konuk olan Arto, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Arto'dan Ayşe Arman'a ağır sözler

Sacit Aslan ve Pelin Çini’nin sunduğu magazin dünyasının değerlendirildiği ‘Aramızda Kalsın’ programına bugün Arto katıldı.

 

Programda Arto, ‘Aynı şey Zehra’ya yapılsaydı Hülya Avşar ortalığı birbirine katardı. Hülya Avşar’ın peşinden koşmayana erkek demem. Fatih Ürek bile Hülya Avşar’la birlikte olmak istemiştir. Kıvanç ile Azra’yı Erkan Özerman bile ayıramadı. Kıvanç çok abartılıyor. Her gün gazetelerde. Beren Saat’i çok beğenmiyorum. Çok cılız geliyor. Beren Kenan ilişkisi Kenan Doğuluya yaradı. Kenan efendi normal kızlar varken niye öyle öpüşmüyordu. Beren olunca öpmeye başladı. Beren Saat aklını başına almalı. Kenan yüzde yüz evlenmek istiyordur. Bu ülkedeki tek star Tarkan’dır. Ayşe Arman beni evine çağırdı. Banyo küvetinde poz verdim bana saldırdı. Poposunu kaldırsın dışarıda röportaj yapsın. Adam zannettim evine gittim. ’

 

Programda Sacit Aslan kardeşi Mehmet Aslan ile barışma ihtimali olup olmadığı sorusuna, ‘Çocukluğunda en güzel takım elbisemin üstüne işediğinde severdim ama şimdi Mehmet Aslan ile barışma şansım yok’ dedi.

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin