Artık ücretsiz olacak! O uygulama iPhone için ücretsiz hale geldi!

Popüler internet tarayıcıları arasında yer alan Opera, iPhone sahipleri için bomba karara imza attı. Herkesi sevindirecek bu karar bir ilk. Bu uygulama sayesinde Apple marka telefon kullananların işi çok kolaylaşacak. İşte o efsane kararın detayları...

Google Haberlere Abone ol
Artık ücretsiz olacak! O uygulama iPhone için ücretsiz hale geldi!

Popüler internet tarayıcıları arasında yer alan Opera, iOS kullanıcılarını ilgilendiren önemli bir gelişmeye imza attı. App Store üzerinden Opera'nın mobil uygulamasını güncelleyen ekip, iPhone sahiplerine de VPN hizmeti sunmaya başladı. 

ÜCRETSİZ OLACAK

WebTekno'nun haberine göre; birkaç haftaya kalmadan, tüm iPhone sahipleri Opera'daki yeni özelliği deneyimleme imkanı yakalayacaklar. Üstelik kullanıcılar, bu hizmetten faydalanmak için hiçbir ödeme yapmak zorunda kalmayacaklar.

VPN hizmeti, özellikle de yasaklanan internet sitelerine giriş için kritik önem arz ediyor. Başta Google ve Microsoft olmak üzere pek çok teknoloji devi, hali hazırda kendi VPN servislerine zaten sahipler.

Ancak bunlardan faydalanmak için belirli ödemeler yapılması gerekiyor. Opera ise bu hizmet için hiçbir ücret talep etmiyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin