Artık kendi programından başka programa çıkmayacak

Gülay Afşar'ın sunduğu "Bana Söz Ver" programına konuk olan Rıdvan Dilmen'den ses getirecek açıklamalar...

Google Haberlere Abone ol
Artık kendi programından başka programa çıkmayacak

NTV'de Gülay Afşar'ın sunduğu "Bana Söz Ver" programının dün akşamki konuğu NTV futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen'di. 



Kendi programı dışında bundan sonra televizyona çıkmayacağını, Bana Söz Ver'in jübile programı olduğunu açıklayan Dilmen, Gülay Afşar'ın gündemdeki konulara ilişkin sorularına yanıt verdi.



Başbakan'la yedikleri yemek hakkında konuşan Dilmen, siyasetle ilgilenip ilgilenmediği sorusuna "Başbakan'ı seviyorum, siyaseti de hiç düşünmüyorum" şeklinde yanıt verdi.



Hollandalı futbolcu Sneijder'in Galatasaray'a transferi hakkında "Sneijder'e o paranın nasıl ödeneceği ayrı bir sorun ama onun gelişi takımdaki dengeleri etkilemez" yorumunda bulunan Dilmen, ayrıca "Başkan Aysal'ın tek başına yaptığı tek transfer Elmander'di" dedi.



Galatasaray TV'den aldığı davete icabet etmediği hatırlatılan Dilmen, "Galatasaray yönetiminin taraftarına karşı zor durumda kalmaması için programa katılmadım. Beni eleştiren Fatih Altaylı keşke eleştirel yazı yazmadan önce beni ya da Ünal Aysal'ı arasaydı" dedi.



Milli Takımlar Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın Selçuk İnan hakkında gazetelere çıkan yorumuna ise Dilmen şu cevabı verdi: "Abdullah Avcı'yı Selçuk İnan konusunda eleştirirken haksızlık etmiş olabilirim ama Avcı'nın sonuçlara bakmaksızın takımın başında kalmasını isterim dedi."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin