Artık Kadıköy sokaklarında internet ücretsiz

Belediye, Boğa Heykeli'nin bulunduğu meydanda sınırsız internet kullanma imkanı sağladı.

Google Haberlere Abone ol
Artık Kadıköy sokaklarında internet ücretsiz

 FiberoptikAltyapı sistemi ile kurulanücretsiz internetuygulaması için iki aylıkdeneme ve testçalışmalarını tamamlayanKadıköy Belediyesi, busabahtan itibaren sınırsızuygulamaya geçti. Projenin Kadıköylüler'e farklı bir sosyal proje vehizmet olduğunu söyleyen Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Kadıköylüler'in zaten teknolojiyi yoğun kullandığını, bu hizmete büyükihtiyaç duyulduğunu kaydederek, ücretsiz-sınırsız internet hizmetininparklarda da başlayacağı müjdesini verdi.



PROJEDEN NASIL FAYDALANILABİLECEK



Ücretsiz internet hizmetten yararlanmak için bu noktalara gelindiğinde bağlanmak isteyen kişilerin cep telefonlarından ya da diğercihazlarından "Kadıköy Wifi" bulup seçmeleri gerekiyor. ArdındanKadıköy Belediyesi ücretsiz internet hizmeti ekranı açılıyor. Açılanekrana kendi GSM numaralarını girip göndermeleri, sonrasındatelefonlarına gelen şifre ile ücretsiz internet hizmetinden faydalanmaya başlıyorlar. Telefona gelen şifre ile diğer zamanlarda da ücretsiz bağlanılıyor. Ücretsiz internet hizmeti teknolojik özellikleriyle de üstün. Projede fiberoptik metro internet altyapısı kullanıldığı için dalgalanma ve kesinti yaşanmadan hızlı bir internet imkânı da sunuluyor.





BAŞKAN ÖZTÜRK: PARKLARA DA KOYACAĞIZ



Ücretsiz internet hizmeti projesinin, ilerleyen zamanlarda Yoğurtçu Parkı ve Göztepe Özgürlük Parkı başta olmak üzere birçok parka da konulacağını kaydeden Başkan Öztürk, "İnternet artık hayatınvazgeçilmez bir parçası haline geldi. Gelecekte internet hızının daha da artacağı öngörülüyor. İnternet hizmeti artık evlerden ve kapalı mekânlardan çıkmaya başladı ve her yerde insanoğluna hizmetsunuyor. Kadıköy Belediyesi'nin bir çok dış biriminde ve kültür merkezinde zaten internet hizmeti vardı. Teknolojiyi çok yoğun kullanan bir belediyeyiz. Bu hizmeti halkımıza ücretsiz sunmamız doğal. Ekonomik nedenlerle bu hizmetten faydalanamayan gençler ve diğer vatandaşlarımızı da düşündük. Kısa sürede parklara ve meydanlara da koyacağız." dedi.





DHA


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin