ARNETT BAĞDAT´TAN YENİDEN CANLI YAYINDA

Medya, Irak Televizyonu´na yaptığı açıklama nedeniyle NBC´den kovulan deneyimli savaş muhabiri Peter Arnett´ı paylaşamıyor. İşten atıldıktan hemen sonra İngiliz Daily Mirror gazetesine yazmaya başlayan Arnett, olayın ardından dün de ilk kez Belçika´daki özel bir televizyon kanalına canlı yayınla bağlandı.

Google Haberlere Abone ol
ARNETT BAĞDAT´TAN YENİDEN CANLI YAYINDA

Belçika'da Hollandaca yayın yapan VTM kanalına Bağdat'tan canlı olarak bağlanan Arnett'ın savaşın sonuna kadar bu kanala günlük olarak haber geçmeye devam edeceği bildirildi.



VTM'nin anchorman'i Dany Verstraeten'le yaptığı bağlantıda kendisine iletişim savaşının kurbanı olarak tanımlayan Arnett, "Şu anda iki savaş var. Biri bombalarla ve kurşunlarla sürdürüleni. Diğeri ise enformasyon savaşı" dedi.



Bağlantının sonunda Dany Verstraeten da Arnett'a VTM ekibine katıldığı için gurur duyduklarını söyledi.



Öte yandan Atina merkezli NET kanalı da Arnett'la bundan böyle gece bağlantıları yapacaklarını duyurdu. Fakat kanal Arnett'la bağlantıların ne zaman başlayacağı konusunda bir zaman vermedi. Kanal yöneticileri Arnett'in İngilizce aktaracağı haberlerin NET izleyicileri için Yunanca'ya çevrileceğini belirtti.


Etiketler NBC canlı yayın
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin